Spermadonortkeresek111 Creative Commons License 2019.08.01 -1 0 17016

Köszi, igen, ezért írtam hogy csak privátban írjanak (és nyilván még ott is lehet virágnyelven fogalmazni). Csak 1-2 támpontra lenne szükségem, pl:

- milyen fajta orvoshoz forduljak, urológus, andrológus, vagy akár pszichológus (hiszen az is lehet, hogy valóban van megoldás a dologra, fizikai nemzőképtelenség nélkül is).

- andrológust pl. még nem is találtam állami intézményben, csak magánrendelőkben. Ez 1-2 alkalomra nem lenne probléma anyagilag, de azért Budapestet, vagy a fél országot végigjárni, alkalmanként 10-20eFt-ért, egyetlen kérdéssel, amire lehet hogy egyikük sem tud válaszolni, az nem tudom bevállalni (ezért lenne fontos egy kis iránymutatás, hogy merre induljak).

- Ha esetleg valaki tudna olyan indokot, ami elegendő a donorprogramban való részvételhez, az lenne a legnagyobb segítség (és veszélytelen, még itt nyilvánosan is, hiszen ha a jog engedi, akkor miért ne). Pl. súlyos allergia ami esetleg öröklődhet, vagy például korábbi azbeszt-érintettség (ez sajnos nem vicc: volt olyan akit nem csak hogy elvitt a mesothelioma, de kimutathatóan az azbeszt miatt született sérült gyermeke is).

Szóval kérem, aki tud ez ügyben bármit, írjon a nevemre kattintva! Köszönöm!

Előzmény: apeeng (17015)