speedline Creative Commons License 2019.07.31 0 0 2202

Mi is az Orsera-ban voltunk (21.-én reggel jöttünk el) és valóban nem volt túl sok magyar, de szerintem az Orsera eddig sem volt túl népszerű a magyarok számára. Mi sem láttunk többet 2-3 magyar rendszámnál, illetve még fent a mobil házakban voltak magyarok.

A lépcsőzetes kialakítású résznél láttunk több szabad helyet, illetve a központi nagy vizesblokk mögötti - melletti résznél, de lentebb azért eléggé teltház volt. Nektek merre sikerült helyet találni?

Egyik nap bementünk a Porto Sole kempingbe, ott elég sokan voltak, de nagyon meglepődtem, hogy az ottani főépület mellett (bent a kempingben) mindent teleraktak bérlős napágyakkal. 

Apropó napágyak. Szerintem az sem túl vonzó Horvátországban főleg nem egy kemping környékén, hogy nem lehet saját széket, ágyat lerakni csak napágy bérelhető. A szállodarésznél már kifejezetten tiltják a saját motyót és egy napra két műanyag ágy meg a papernyő 100 HRK ami 8-10 napnál azért már elég szép összeg. A korábbi kedvenc partunkat is ezért hagytuk ott Baska-n mert mindenütt fizetős helyek vették át a partot. Például Olaszországan azért másabb  a fizetős part / hely fogalma, más a minőség vagy a kapott szolgáltatás is. Szóval szerintem a "lehúzós" feeling is közrejátszik abban, hogy kevesebben voltak.    

Előzmény: Fehérpárduc (2200)