hun_tourist Creative Commons License 2019.07.30 0 0 16133

köszi mindenkinek!

 

őőő, igen, valóban van rizikója, kár is lenne vitatni. de sokat vezettem külföldön, köztük görögországban is, sokat motoron. na az még veszélyesebb, mint az autó, gondolom ebben egyetértünk. olajbógyók az úton, nem megfelelő guminyomás: ezt autóval észre sem veszed, motorral meg...

nem akarok vitatkozni veletek, hiszen egyetértünk valahol. biztosan nem pénzkidobás a casco, de igyekszem vigyázni, figyelni, a többi autóvezetőt is figyelve közlekedni, nem belemenni olyan szituációba, amiben nem vagyok 100%-ig biztos. bízom magamban.

Igen, most mondhatjuk, hogy sokan így van ezzel de mégis elég sok a baleset. mégis így érzem, hogy eddig is megoldottam és most is meg fogom.

Ha bajt okozok, kifizetem. vállalni fogom.

 

HBBB: igen, megköszönöm a kontaktot, hátha! :)

 

ui: egyébként pont ezért szoktam motort bérelni inkább, mert azzal bárhova (értsd az úttalan úton a partra) oda tudsz menni, nincs olyan, hogy megkarcolják (ugye nem az autók között parkolok), nincs olyan, hogy sérül az alváz, illetve ha mégis valamit találnak rajta, akkor is 1-200 euróból megúszom. Míg ha egy autón komolyabb sérülés kerekedik, akkor már 4 jegyű lesz a kár... És minden bérlés megkezdésekor szigorúan videót csinálok az állapotáról.

 

Tehát egyet értek, ésszerű kifizetni azt a plusz 70 eurót, ha kicsit is úgy érzi valaki, hogy kockázatos lenne nélküle. De mégsem attól hangzatos a fórum, hogy mindenkinek megsérült így vagy úgy az autója, tehát nem én leszek az egyedüli :)