Poplacsek a sőrgyári Creative Commons License 2019.07.30 0 0 23393

Hűha!

 

Most mi lesz?

 

(Szerintem a Klubrádió, az ATV és a retekklub, nem evvel kezdi majd a híreket.)

 

Az amerikai Fox News esti műsorában ismét hazánk családvédelmi intézkedéseit állították példaként a világ elé.

 

Az egyik legnagyobb amerikai országos televízió, a Fox News legnépszerűbb műsorvezetője, Tucker Carlson ismét a magyar kormány erőfeszítéseit állította példaként az amerikai nézőknek esti műsorában. A Fox News többször foglalkozott hazánkkal, nem félt kimondani, hogy lehet egy ilyen kis országtól is tanulni, elismerően szólt a magyar családvédelmi törekvésekről, valamint interjút készített esti műsorában Szijjártó Péter külügyminiszterrel, mely először a PestiSrácok.hu-n jelent meg. Tegnap esti műsorában pedig ismét a magyar kormány családpolitikáját méltatta, kiemelve a babaváró támogatást.

A több milliós nézettségű adásban Tucker Carlson felhívta a figyelmet arra, hogy a világ több országához hasonlóan Magyarország is küzd a népességfogyással, hiszen születési rátája nagyon alacsony, egy családra csupán 1.5 gyermek jut. A műsorvezető kitért arra, hogy az Egyesült Államokban ugyanez az adat 1.7, ami ugyancsak nem elegendő a reprodukcióhoz.

 

https://pestisracok.hu/az-amerikai-fox-news-esti-musoraban-ismet-hazank-csaladvedelmi-intezkedeseit-allitottak-peldakent-a-vilag-ele/