Kréta46 Creative Commons License 2019.07.30 0 0 16128

Az valószínűleg azért van, mert a közvetítő társaság az alapárat adja meg, a közvetlen weboldal meg már a biztosítással emelt tarifát írja.

Nem béna vagy, szezonban ilyenek a bérleti díjak. De szerintem még így is kedvezőbb, mint ha fizeted az 50 Eurós transzfert, és helyben bérelsz motort.

Azért én ezzel a "nekem nem kell caszcó, meg biztosítás"-al csínján bánnék. Ez azért mégis csak Kréta, és nem csak a gyorsforgalmin fogod, használni az autót. Autószélességű utak, beláthatatlan derékszögű kanyarok, szűk sikátorok, zsúfolt parkolók, rengeteg, a helyi viszonyokat nem ismerő túrista bérelt autóval, mediterán vezetési stílus, azaz lazán vett közlekedési szabályok. Lehet, hogy te jól vezetsz, csak mások is vannak az úton. Én, közel 10e km krétai vezetésssel  Retimnóban egy parkolóból való kikanyarodásnál úgy szorultam be, hogy majdnem úgy kellett az autó farát arrább tenni, mert az egyirányú utca mindkét oldalán végig álltak az autók, és az egyik nagyeszű úgy parkolt le a bejáratnál, hogy csak autónyi széles hely maradt, a másik másféleszű meg az utcában a kanyarodási oldalon közvetlenül a bejárat  vonalában. Szemben a másik oldalon meg végig álltak az autók

Előzmény: hun_tourist (16125)