D.I. szm Creative Commons License 2019.07.29 0 0 5977

Pinot szegény...rohadt nagy szopás volt ez megint,még a tavalyinál is nagyobb,mert most nem"csak" egy GT dobogóról volt szó,hanem a győzelemről. Ráadásul a legértékesebb GT megnyerésére volt reális esélye. Most végre minden klappolt,brutál forma,útvonal,mezőny(Froome,Dumoulin hiánya),remek segítő Gaudu személyében,még az időfutam is nagyszerűen sikerült.

Egyedül az oldalszeles szakaszt cseszték el,de még az ott összeszedett hátrányt is sikerült ledolgozni a Pireneusoki remekléssel...és akkor jön ez a kurva sérülés. Nagy kár érte,mert nem tudom,hogy mikor lesz még 1 ilyen esély a Tour megnyerésére,ha egyáltalán...Bernal szerintem verhető volt. Persze ilyen a sport,néha igazságtalan. Pinot aki Alaphilippel együtt megcsinálta a versenyt végig sem tudott menni,Bardet meg aki végig 1 nagy rakás szar volt ott vigyoroghatott a dobogón. Úgy nyert 1 pöttyös trikót,hogy egy komoly hegyet sem vitt el... kb még Gaudu is jobban megérdemelte volna azt a trikót,mert ő legalább mutatott valamit a hegyekben. 

Ha valakit esetleg érdekel,a francia tv végig követte Pinot a Tour-on,itt megnézhető:

https://www.youtube.com/watch?v=7LqJOQdm3Ds

Amúgy köszi az érdeklődést,minden ok. A bringát természetesen még mindig nézem,a fórumozásra meg nem nagyon marad időm,kedvem. Sok időt vesz el bepötyögni a mondanivalóm és őszintén szólva nem nagyon van hozzá türelmem :-)

 

Előzmény: oscarsevilla (5976)