atiwrc Creative Commons License 2019.07.28 0 0 640

Nekem is megvan a teljes Le Mans 24H anyag borzalmas SEP minőségben (12óra/dvd), csak az a 2-3 perc hiányzik amikor 05:00-kor újraindul a settop box, de talán ha jól rémlik pont reklám volt akkor, bár lehet az tavaly volt.
Szóval magyar hanganyag megvan, ha kell, HD képet meg lehet szedni mellé máshonnan....

Atomantiii!

Pedig még meg is akartam kérdezni, hogy nem-e vennéd fel a Hungaroring Classicot, mert én kint voltam akkor a ringen, (életemben először, szerintem nem kell ecsetelni milyen élmény volt :D), de tán akkor F1-es hétvége is volt, így gondoltam arra koncentrálsz jobban.
Én is inkább a Tempó adást állítottam be, meg néhány egyéb dolgot, de a szombati első 3 vagy 4 óra az meg van LP-be. Modával beszéltem ő elvileg azt mondta megpróbálja venni, de nem tudom hogy sikerült-e. Zebrát és Távirányítót nem tudom vették-e.
Elég sok bajnoksággal el vagyok maradva még 2018-as felvételekkel is, jó lenne időt szakítani rá, hogy letudjak tölteni mindent ami kellene nekem...

Itt visszanézhető elvileg az egész Hungaroring Classic közvetítés, és ha jól látom reklámok ebbe nincsenek (még ügyködök azon hogyan lehetne innen archiválni):
https://tv2.hu/spilertv/videok/7329_hungaroring-classic-2019-1.-resz.html