Pinus Nigra Creative Commons License 2019.07.28 0 0 493

Kis kreténke, csak a közelmúlt eseményeit taglalva:
-BRYGO: telepakoltad a tuhu vonalainak a tábláit az agymenéses azonosítórendszerrel, ami szembe megy mindennel, ami az adattárolásban standard. Miután senki nem követte a példádat, nekiálltál hisztizni, majd végül megtiltottad mindenkinek, hogy a 'módszeredet' használják.
- Kitaláltad az új térképrajzolási technikádat, ami szerint kipécézel egy útvonaltervezési módot, és ami abban tiltott kanyarodás, oda nem teszel közös pontot. Az, hogy vannak más útvonaltervezési módok, és hogy ez szembe megy mindennel, ami az útvonaltervezésben standard, nem érdekelt, hiszen szerinted ezek nem gráfok, hanem 'háló' és 'átkötések'

- Annyi baj legyen Overpassos írásához megjegyezted, hogy te mindezt megcsinálod a tuhuban, barátságosabb felületen. A bemutató kérésére csak azt sikerült kinyökögnöd, hogy igazából korlátozásokkal tudsz valami hasonlót csinálni a Mapeditben, de aztán azt sem sikerült prezentálnod.
-iz11 találata sem kevésbé jó: csempegyártási hibát a pontok átnevezésével javítani...

 

Minden egyes megnyilvánulásodból süt az alkalmatlanság. 

És ez a szép hosszú önidézet :D
Rakjunk még ide akkor tőled idézetet, hogy lehessen látni, nem csak ezen a topikon vannak veled problémák:


"Konkrét megnevezés nélkül jelzem, hogy mintegy 10 éves aktív ténykedés után eljutottam oda, hogy már a leveleimre se reagálnak a megszólítottak"

 

Gondolkodj csak el azon, miért nem vesznek téged komolyan az emberek.

Előzmény: alnibell (492)