fazd Creative Commons License 2019.07.28 0 0 89379

'oda igazolunk embereket, ahol a legjobban állunk'

 

Marcelo mellé (leginkább helyére) szükség volt valakire, aki odateszi magát védekezésben és a támadásokat is hatékonyan segít. Mendy ezen kritériumoknak elvben megfelel, de a sérülése miatt eddig semmit nem láthattunk belőle. Reguilón tetszett bár nem tudom, hosszú távon is ő lett volna a legmegfelelőbb megoldás, okos döntés volt a vezetőség részéről a kölcsönadása. Militao még pályára sem lépett, vele is árnyaltabb lehet a kép. ha képes lenne hasonló szinten futballozni, mint Varane az első három évében, rögvest nem lenne olyan mély ez a gödör. Hazard és Jovic is egyértelmű erősítés még ha abban igazad is lesz, hogy Benzema helye a kezdőben továbbra is betonbiztos.

 

'a középpályán egyszerűen kevesen vagyunk, darabra és minőségre is'

 

adom, viszont tegyük hozzá, hogy ide valaki még biztosan érkezik. remélhetőleg nem Pogba, de már vele is úgy vagyok, hogy ha valóban ő a megoldás minden problémánkra, akkor legyen ő. Casemiro hiánya erősen érződött az eddigi mérkőzések során, remélhetőleg vele valamelyest rendeződnek a sorok. Modric kapcsán abszolút egyetértünk, mint ahogy abban is, hogy érthetetlen Llorente elherdálása és hogy talán Ceballos is megérdemelt volna egy esélyt. 

 

én azt mondom, várni kell. a helyzet rossz, de nem reménytelen, Mendy, Militao, Casemiro, Brahim és egy középpályás sokat lendíthetnek ezen a csapaton.

Előzmény: zico82 (89375)