barkasarja Creative Commons License 2019.07.27 0 0 11655

Előre leszögezném, hogy az állításaim forrásokra alapoztam, tehát nem az ujjamból szoptam.

Ezek után nézzük, a már korábban is elsütögetett, tehát újból megismételt otromba hazudozásaidat, maszatolásaidat...

 

"- azt állítottad, ez magyar katonai temető---------> nem igaz, mert 6 ország halottai nyugszanak ott

 

Ezzel a hazugságoddal szemben azt állítottam, hogy az egy 2016-ban létrehozott magyar-osztrák temető, ahol túlnyomórészt magyar katonák nyugszanak, ha egyáltalán érted a mondat tartalmát. 

 

"- azt állítottad, nincsenek ott román halottak -----> már a magyar fél is elismeri, max. 10 román nyugszik ott"

 

Igen, mert akkor még a forrásokban is úgy szerepelt, hogy nincsenek arra adatok, hogy a temetőben román katonák is nyugodnának (mellesleg megjegyezném, hogy még mindig nem igazolta a román fél, hogy hol is nyugszanak tkp. ezek a román katonák, viszont a nevek ismertetése után a magyar fél jelezte, hogy abból a 11-ből, öt a magyar honvédségben szolgált, azaz magyar katona volt). Továbbá azt állítottam, hogy ott, ahol a román haverjaid engedély nélkül, tehát törvénytelenül és önkényesen egy ún. "román" parcellát alakított ki, és felállították a még jelöletlen magyar sírokra a betonkeresztjeiket, nem nyugszanak román katonák.

 

"- azt állítottad, magyar sírokon vannak a román keresztek, sírgyalázás-----> nem ott vannak, ezt még a magyar hamis térkép is igazolja"

 

Igen, és ott is vannak, tehát a román haverjaid sírgyalázást követtek el! Ezt az a térkép is igazolja, amit forrásként szintén megadtam, te viszont, mivel beteges görcsöléssel ragaszkodsz a hazugságaidhoz, ezeket leplezendő, maszatolsz, ködösítesz, minden alap nélkül, teljesen önkényesen hamisnak nevezed a térképet, de az is lehet, hogy fogalmad sincs a térképolvasásról. 

 

"- azt állítottad, a románok a magyar sírok fölül kitépték a kereszteket -----> nem igaz, mert a kamu magyar sírok feletti kamu kereszteket húzták ki"

 

A "kamu" sírok szintén a te otromba hazugságaid közé tartoznak, mivel a tapló oláh haverjaid vandalizmusát fényképek bizonyítják. 

 

"- azt állítottad, nem volt okuk a románoknak a temetőben agresszívan viselkedni -> nem igaz, sunyi módon elsumákoltad a fekete zsákokkal történt keresztletakarást"

 

Persze, hogy semmi okuk nem volt rátámadni a védtelen magyarokra, akik békésen imádkozva, körláncot képeztek a temető védelmére.

De a beléjükvert magyargyűlölet ismét kihozta ebből a primitív, oláh csürhéből az állatot, és erejét fitogtatva rátámadt a kisebbségben lévő magyarokra, és barbár múdon tört-zúzott maga körül mindent... 

 

Ezek után pedig, mivel már többször tanújelét adtad a megrögzött hazudozó mivoltod mellett a vitaképtelenségednek is, ha nem haragszol, meg ha haragszol is, nem folytatnám veled ezt a "de igen, de nem mókuskerekes" sehova sem vezető értelmetlen "vitát"...

 

 

Előzmény: Törölt nick (11653)