Sojka49 Creative Commons License 2019.07.27 -1 0 51

Sziasztok! 

Megtöröm a csöndet! :) 

 

Pár napja gondoltam egy nagyot és betekertem a Digibe és kértem egy SIM kártyát. Dunaújváros közelében van egy tanyánk (nem telek mert nem túrom a földet :D ) ahol is eddig Telekomos un. feltöltőkártyás (Marathon csomag) USB modemes internetet használtam. Igazából nincs vele baj nem is túl drága viszont az unokáim többször nehezményezték már, hogy a youtube-on miért nem nézhetnek mesét ha épp ott kint vagyunk. :) há mer arra azé kicsit drága lett volna ugyi. 

A Digi lefedettségi térképén (Nagyvenyim külterületi része) a terület nem szerepel a lefedett részek között ezért kicsit pesszimista voltam, de próba cseresznye! :) A telcsim (Galaxy A3) csak 1 SIM kártyát tud fogadni így a próbára kivettem a Vodás kártyát és belebújtattam a még ropogós Digis Sim kártyát és! lőn csoda! A telcsin megosztottam a netet és a laptopon indulhatott a mozizás! :) A hétvégén gyakorlatilag végig folyamatosan volt internet! 

Ezen felbuzdulva újra a Digiben találtam magam és vettem egy saját márkás un. Digi C1 telefont kemény 22.000 magyar pénzért :) és az ügyintéző hölgy úgy gondolta, hogy ad még egy kártyát hozzá mondván, hogy jó lesz az! :D Hát legyen! 

Megjegyzem: a kínálat szegényes volt pld. a meghirdetett saját márkás telefonokból csak a legolcsóbb C1-es (ami valójában egy Leagoo Power 2 -es) volt kapható. Hozzáteszem, hogy amire nekem kell arra bőven megfelel. Az árához képest kellemes csalódás! Minden funkciója tökéletesen működik, kezeli a két (Voda, Digi) Sim kártyát most hogy tesztelgetem ez a fő telefonom :) 

 

Végszó? Hajrá Digi! ;) :)