smnks Creative Commons License 2019.07.24 -2 0 189

Szép napot itt is Mindenkinek, aki olvassa!

 

Ezúttal a személykocsis topicból hozom át ide a fonalat, hogy ne az eredeti topicot terheljem az alábbiakkal!

 

Szóval az a bizonyos eszmecsere a f@szbukon történt, ahol nekem csak kamuregem van. Olyan szinten 'kamu-', hogy ez már az első pillanatban nyilvánvaló. Na már most egyesek szerint az ilyesmi a nagy és fennkölt Fészbuk megszentségtelenítése, ezért a kamuregekhez sokszor már eleve negatívabban állnak hozzá, mint egy valódi (vagy annak látszó) profilról érkező üzenethez.

Valószínűleg itt is alaposan bejátszott ez a tényező. Pedig amúgy -szerintem- udvarias formában fejeztem ki a kétkedésemet, a végén pedig keresztnéven be is mutatkoztam.

Ugyanakkor "Q" mestert valószínűleg már az is érzékenyen érintette, hogy egyáltalán kétkedni merészeltem.

 

Na mindegy, a kép jogvédettségére hivatkozást persze elfogadom (noha a kétkedésem fennmarad mindaddig, amíg egy releváns fényképet, vagy dokumentumot nem láthatok!), de az a kis végszó azért ott maradt az én bögyömben is. Tudtam volna rá durvábban is reagálni rá, hiszen ha csak pl. a jelenlegi nullás Szergej sorozattal kapcsolatban kezdenénk egy "szegecsszámlálást"... De nem az volt a célom, hogy az ő modellezői tevékenységébe kössek bele, csupán szerettem volna egy -szerintem jogos- kérdésre normális választ kapni. Ez a válasz -abban a formában- csak félig-meddig sikerült csak normálisra!

 

Végülis "Q" mester mindezzel -ha akaratlanul is, de - magának csinálta a "reklámot", hiszen ő az, aki -legalábbis modellezői berkekben- "közszereplő", nem pedig én...

Lelke rajta!