Ha ha ha...ha ha ha... ha ha ha...énekünket vicchangozza az Echo ho ho ho... Hull a pejhes fehér hó jöjj el kedves Télapó ho ho ho...
1.: Mindeneknek az szavunkra kéne engedelmeskedjen vagy menj...ami most is ugyvan, de mi szavalunk, de sartok? Julika 4 -ra készültem egy...köszöntünk Julyka s meghoztad nékünk anyarat? -atavaszt?
2.: Nem akarok sokat hadobázni, ennek ellenere hogy szóből ért az ember, aki tudja hol a határa? - ha mutyattok egy ember, az is a krucifixen krucifak, na itt az ténleg az ács mester vala...Pont mos néztem az izráleri adót ahol sallahmonnak minden földterelmelő kötelező egy hónapot kellett ingyen dolgozni, annak ellenére minden gyümölcs a sallahmonyé...Zna most én mint amcsi állatpolgár utálom szivemből minden ami nem amerikás? -Marikás? -ahhh...Marica Marica Marica... kérlek hogy légy az eném...
3.: Ha ollan mint mag -magyarország Ok... tejjel -mézzel dushaza...zitt most azokról a dolgokról...dol az dol ládd halál = hall áll? -doll az bábuk, azaz a damok, amik munkagépek robotok! -hogy elől a számitógépekkel (conputa) na mindig voltak köztünk számitók?
4.: Amiket álmodtam, mondom hogy amiket álmodok azok megtörténnek...hogy vannak kacskaringók? - bitta, de csak egy ut vezet Roma? Kanos a járás? Bitta figyelembe vettétek ha ha ha... Ha ha ha...
5.: A legutóbbi hogy az arab tengert ha legyilkolták Zna itt az uber izráler... Nincsak a világvége mese...hogy Millenneum előtt a masszás megérkezik bedöglött lőtt! -azzal...na a zsiDomok dombok bookok...vicca monduk mikor a gazárságnak sikerült a magyarokra ráülni...nincsak a jobbágyköcsögének 3 vagy 4? - hónapot kellett ingyen, s ugganug a Hüberés Földeskuróinké ma is minden kezdve a lukaddal ami ha nin? -furnak rajtad... ami a földel tehát minden rajta meg benne az zsákIzsákmány? UK ma is Uk? -tehát a passapölő szisztéma az bizon...rosszabb a halálnál, s ki az aki ...
6.: Közbe volt egy ujabb álmom, hogy a megszálló usa katonaság meg támpontjaik...először is akik képesek anyagi előnyökért ölni...azok központja ami a matrix filmben GÉ-MENEK, vida a xex az azzal minden...független mindentől s annak a következmennye minden ami repetácia? - de Szól nélküli, azaz Szól az a szülő -szölők szóllő tőkék? -na most CSAK ÖRÖK SZÜLŐK SZÓLOK VANNAK A MENNYEKBEN AMI AMIKÉPPEN FENT ITT LEN?
7.: NA AMCSINAK UGY MIT AZ OROSZOK AZAZ GAZÁROK EGYIK ÁGA...VISSZA MINDEHONNAN MINDEN MEGSZÁLLÓ KATONÁT...HA NEM? A HARMADIK WALLGHJÁBORU AZ AZ AKIK A HJÁBORUK MEGETT VANNAK, AZOK A KEZDETTŐL FOGVA AZ EGEKBE HÁGNAK ISTEN SÉKE FELÉ? JÁ HJÁ ROTTY...
8.: Vicca Dick Moorickánhoz...Ccr2 meg Putin elkezdik pumpálni izrálert...hogy Putin is gazár lenne? Na Putint imádja az oda települt orosz zsidomosok ugyannakkor Ccr2...vide mert Cicceró de uggannakor Cirus...ciróka baróka hányat tojtá az ólba, ez ténleg a bakakecskét is megfeji? Péj up...vagy...de Russ Pitinnal teljesen egyetértésbe...zizráler pumpa? -megmondta s senki nem hallotta ta ta ratatata...
9.: Az érdeke$$ég a növekvő Egekebe hágok ...itt a háttére meg kuliszák meg ellenseggeskedés megett...zitt a názikkal is egyetértésbe már akkor együttmüködés volt az ÜR MEGHÓDITÁSA ami minek? Zitt fidelunkga mert miért karnák a husukat máshova... jeee... hoba... ugganaz rohadása? -itt a husom de előbb a husángom banggg...
10.: Fitelem a kakarucsaikat...most 2.5 billcsi hulla lett...Zna itt nins mese, az ami a matrix filmben van, azok csak a husUKba husUKkal tudnak létezni, mert ma már mi is gépek, még csak nem is apek? Fitelem, ha mégis van valakinek ANÁM S APÁM MIÉRT HAGYTÁ EL ENGEM?
11.: Naccóval már mevolt az az álmom is...NA A FÖLD TELJES LE ÁTDARÁLÁSA ELENGETHETETLEN...AMI IGY IS UGYIS CSAK AZ VAN...MINDEN NÉMBERJUKBA BELE VERVE!!! NAMBER? -TÖBBES SZÁMBA NÉMBER? Monduk india kina behajlik lefekszik ami kina meg india nem sokkal többet nyom a latba mint maga irán, ami ha irán okkal az arab allahtti lakosságot legyilkolják...
12.: Akkor láttam hogy kinát...india áttér..azaz máris izráler tartománya...na kinát ha most az afrikának állunk fenről russia...akkor a baloldalán fogják megtámadni először...ha iránnal meg az arab tengerek...na talán ez lenne hogy kina után az ruszkik jönnek...
13.: -fodor van a szoknyámon...uge tudtok követni...naccóval akár lefexik az egé barom állománUK? -akár nem meg lesztek aremeggedenedCzáres a mores... s mégis ha ha ha...
14.: Ezt nem álmodtam, csak palesztina ugy állott hellre...hogy belháboru lett...zitt már emlitettem...AZ ELSŐ TEENDŐ ELŐL AMCSI -OROSZ NÉPEK HOGY PALESZTINÁT TELJESEN LE... FEGYVERTELENITENI...nincsak a ban a piszok piszkok piszsss...fideljed sehol senki nem mer megmukkani...pedig ha csak ha ha ha a SZÓL...
15.: Megismétlem...CcR2-t...most gyertek át a mi is ufókozunk, na CcR2-t mi, fitelem, te egy csoda lény vagy...ollan hogy nincs mit ennünk, de egymást azt magunknak köszönhetünk... de hogy mersz...jjuuuuuuuu... leugrott az u betü...na mi tartottuk meg neki a Epire WiteHaus(nincsak nem zsidom se templom nem érdekes???) de ki a Kiroy na esetleg Cirus ciróka baróka hányat tojtá az ólba...
16.: Csak egyetlen megoldás van, az usa megszálló csapatokat vissza...ami előbb...ezt én javaslom...az hogy KIIRTOM A MAGVAD IS...nizzitek egy ollan erő kezében vagyunk, amit ha te meg én meg akarunk maradni...akkor ollat hogy ölni, de most xex-xell?- ami pont... na ami a legkisebb erőszak vagy ...ma hallgattam a zsidom adót...mi hiszünk előbb, aztán látunk, mit? -mit? - a bárány husa usa russa oi oi oi... édes...
17.: Nem irtam le pontosan...minden amirekai megszálló katonaság meg támpont világhábur atomhábruk ami sokáig fognak taertani, na Jordán? -megmard azaz a Kingdom book bokrok, akik beoltódtak ábra ham bozótába... az egész meleg hjáboruUK hogy az egyik támaszpontot puck?
18.: Ha ha ha...monduk a második résza álmomnak, hogy monduk...talán valakik felmérték...hogy ... nincsak ITT NTITVA AZ ÉG...TELJESEN AKIK ITT AZ EGEKBE HJÁ JÁH ROTTY...
...Isten áld meg a magyart...