olilaci Creative Commons License 2019.07.20 0 0 5112

Keresem!

 

 

 

Tisztelt Fórumtársak!

 

Keresem azokat, akinek van, esetleg ismerősük, barátjuk birtokol a Vadásztöltény-,Gyutacs,- és Fémárugyár Rt. által gyártott légpuskát.

Néhány adatra lenne szükségem, ami a puska külsejéről látható, szétszedni egyáltalán nem kell. Esetleg pár fényképet szívesen fogadok.

Amit szeretnék megtudni: A beleütött számokat, ami leggyakrabban egy négyjegyű és egy kétjegyű szám. A csőfartömbbe alul, a felhúzókar mellett, kétoldalt, valamint a légtárban, szintén alul, a felhúzókar alatt szokott lenni. Pl. így:

 

Ha kapok a puskáról jó minőségű fényképeket, akkor több kérdésem nem is lenne. Amennyiben valakinek gond a fénykép készítés, úgy meg is írhatja, hogy :1. a légtár vége nagy kupakos, vagy azonos átmérőjű a légtárral? 2. a légtár eleje is szétszedhető-e? 3. a csőcsavarfej jobb, vagy bal oldalon van-e?

Ha véletlenül valaki a gyárral, gyártással kapcsolatban tudna segíteni, azt is szívesen venném. Ha szóban lenne jobb, kérem írja meg a telefonszámát, valamint azt, hogy mikor zavarhatom, és fel fogom hívni!

 

Az információkért előre is nagyon hálás vagyok azoknak, akik megírják akár ide, akár az olilaci@gmail.com-ra.

Vásárlási szándékom is van. Akár alkatrész, vagy működésképtelen puska is érdekel.

 

Üdvözlettel: olilaci