Leslie07 Creative Commons License 2019.07.20 -1 0 1147

Sortásaim. Az artemiszőrtornya-sátánjehovája szervezetet azért alapította az embergyílkos Ördög 1881-ben, három spiritiszta által, hogy távol tartsa a becsábított tanúkat a Megváltó Istentől a Khrésztosztól, helyette a sötétségből az Abüszból várják

Abaddont a pusztító angyalt,akit krisztusukként emlegetnek, magukat annak sáskáiként. Ez az alaptanításuk nem változott

egy évszázad óta. hasonlóképp távol tartanak titeket a Szetszellemtől, azt tanítva , hogy nem is valós személy, holott

a Szentírás Őt Úrnak a prófétaság Szellemének, nevezi. A Jézus testében lakozó Izrael Istene és Atyja pedig a Segítő, Oltalmazó, Megigazító , Megszentelő Szellemnek nevezte Őt, akitől minden igaz kereszténynek újjá kell születnie, különben

nem nyer örök életet, sőt mindaddig,amíg újjá nem születik a Szentszellemtől, nem fogyaszthat a Megváltó Isten testéből és véréből.

 

 

Jusztinusz,aki i.sz. 100-163 között élt, a római császárhoz intézett I.Apologiájában pontosan leírja az eucharisztia eseményt.

 

LXV. 1. Mi pedig, miután megtörtént annak lemosdása", ki elfogadta tanításunkat és hozzánk csatlakozott, odavezetjük őt azokhoz, kiket testvéreknek hívunk, ahol egybegyűlve közösen imádkozunk magunkért, a megvilágosítottért, meg a többiekért, mindenkiért igen buzgón, bárhol is legyenek; hogy miután az igazságot megtanultuk, a helyes életre törekedjünk, tetteinkben a jót kövessük, azon legyünk, hogy parancsait megtartsuk, és az örök üdvösséget elnyerjük 2. Imáink befejezésekor csókkal köszöntjük egymást. 3. Ezek után a testvérek elöljárójához kenyeret és kelyhet visznek vízzel vegyített borral, aki kezébe veszi, dicséretet és dicsőítést mond a mindenség Atyjának a Fiú és a Szentlélek neve által, hálát ad neki és áldást mond hosszasan azokért, amiket nekünk adott, hogy ő bennünket ezekre méltatott. Imái és hálaadásának befejezéseképpen az egész nép ráfeleli az „Áment”. 4. Az „Ámen” héber szó, ami annyit jelent: Úgy legyen. 5. Az elöljáró hálaadása és az egész nép felelete után az általunk diákónusoknak nevezettek minden jelenlevőnek osztanak a hálaadás kenyeréből és a vízzel elegyített borból, visznek belőle a távollevőknek is. LXVI. 1. Ezt a táplálékot mi eukharisztiának nevezzük, senki kívülálló nem részesedhet belőle, csak aki igaznak fogadja el a tőlünk kapott tanítást, és lemosdott a bűnök bocsánatáraaz újjászületés fürdőjében, és úgy él, ahogyan azt Krisztus meghagyta. 2. Ezeket mi nem úgy vesszük, mint közönséges kenyeret vagy közönséges italt, hanem mint a megtestesült Jézus Krisztus, Megváltónk az Isten Igéje által a mi üdvösségünkért felvett testet és vért, az ő hálaadó imájával megáldott táplálékot, amiből vérünk és testünk az átváltozás értelmében táplálkozik, és azt tanultuk, hogy a megtestesült Jézusnak teste és vére ez. 3. Az apostolok is emlékirataikban, melyeket evangéliumoknak nevezünk, úgy hagyományozták, ahogyan azt ők parancsként kapták, hogy Jézus fogta a kenyeret, hálát adott és így szólt: Ezt cselekedjétek az én emlékezetemre. Ez az én testem. Ugyanúgy fogta a kelyhet is, hálát adott és így szólt: Ez az én vérem. És csupán csak nekik hagyta meg. 4. Bár a hitvány démonok is utánozták, amikor Mitrász misztériumaiban, a beavatási szertartásban kenyeret és egy kehely vizet tesznek le bizonyos szavak elmondása közben, mint ezt ti is tudjátok, vagy megtudhatjátok".

Tehát az artemiszőrtornya-sátánjehovája szervezet a Mitrász misztériumához hasonló ceremóniát tart. Ennek semmi köze az Úr által bevezetett eucharisztiához,amit az apostolok és a korai keresztények az Úr Khrésztosz parancsának engedelmeskedve megtartottak.


Sorstársaim,meddig akartok még engedelmeskedni az artemiszőrtornya-sátánjehovája szervezet ördögpapjainak, akik soha nem akarnak, de nem is tudnak titeket elvezetni az újjászületésig, hogy méltón engedelmeskedhessetek az Úr parancsának 

Vegyetek Egyétek!?

 

„Aki eszi az én testemet és issza az én véremet, bennem marad, és én őbenne”– (Jn 6,56)

51 Én vagyok az élő kenyér, amely a mennyből szállt alá. Ha valaki ebből a kenyérből eszik, örökké él. (Jn 6,52)

53 Jézus azt felelte nekik: »Bizony, bizony mondom nektek: Ha nem eszitek az Emberfia testét, és nem isszátok az ő vérét, nem lesz élet tibennetek. 54 Aki eszi az én testemet, és issza az én véremet, annak örök élete van, és én feltámasztom őt az utolsó napon.

 

Sorstársaim, az artemiszőrtorny-sátánjehovája szervezetet azért hozta létre az embergyiklos Ördög, hogy távol tartsák a becsábított lekeket a Megváltó Istentől, a Szentszellem általi újjászületéstől, az eucharisztiától azaz megváltó Istenünk testétől és vérétől, hogy ne legyen örök életük, és fel ne támadjanak



Meddig akarjátok pénzelni és szolgálni az ördög embergyilkos papjait, és az artemiszőrtornya-sátánjehovája szervezetet?

Miért nem közeledtek a Megváltó Istenhez Khrésztoszhoz és az újjászületés zálogához a Szentszellem Istenhez, hogy élhessetek?

 

2. Kor. 6: 11-18

 

FUSSATOK! FUSSATOK!