Törölt nick Creative Commons License 2019.07.19 0 0 123

Spider-Man: Far From Home

 

Öregem, kellemeset csalódtam! De még mennyire! Az előző része számomra továbbra is az MCU leggyengébb láncszeme az Ant-Man első része mellett, de ezen hihetetlenül jót szórakoztam. 

Pazar látványvilág, szerethető figurák (még Peter dagi ázsiai spanját is sikerült megkedvelnem), mellesleg abszolút nem vitték túlzásba a humort - pont annyi volt benne, amennyi kell. 

A főgonoszt illetően roppantmód örülök, hogy a mozivásznon egy eddig még nem látott antihőst mutattak be (nem úgy mint a The Amazing Spider-Man 2-ban...), aki mellesleg rendkívül egyedi és érdekes figura volt. Nála jobban csak Kravennek örültem volna. Arról meg ne is beszéljünk, hogy Jake Gyllenhaal mennyire illett a szerepbe, és hogy mennyire fantasztikusan alakított. Rengeteget emelt a film színvonalán az ő karaktere, megjelenése.

A stáblista utáni jelenetek meg olyanok voltak, hogy csak néztem... Főleg az elsőnél! Roppant kíváncsi vagyok, ezt hogy folytatják majd.

 

Én 10-es skálán 7-est adok rá, és azt a három pontot amiatt vonom le, ami már az előző részben is aggasztott: Tom Holland az én szememben nem annyira jó Spider-Man (bár itt most egész jól alakított), illetve Mary Jane Watsonnál abszolút nem éreztem azt, hogy ő Mary Jane Watson, ahogy Flashnél se, hogy ő Flash. Zendaya nagyon aranyos lány, szerethető figurát alakított, de nekem ő egy percig sem volt Mary Jane. Ahogyan Flash Thompson se volt nekem Flash Thompson.