_ZE Creative Commons License 2019.07.17 0 0 425

Pedig volt, nem is egyszer, hogy szerkeszteni kellett volna, és inkább szólt az ember az adott t.e.-et zárolva tartónak (ha ismerte), hogy az xyz. tracket is szerkessze fel, ha már arrafelé dolgozik, mert fontos lenne mielőbb térképre kerülnie.

Az adatbázis jelentős részét zárolni elég régóta nem divat, a megfelelő rekordokhoz csapott utolsó módosítás ideje infó (ami illendően triggerből kerül töltésre az aktuális időponttal, amikor a rekord létrejön vagy módosul) segítségével egészen jól kezelhető az esetleges ütközés.

 

A platformfüggőség kirgadtál egy szeletet, azt, hogy 32 bites app van csak. Hogy a Microsoft melyik Windows verzióban fogja dobni a 32bites ócskaságok támogatását, az jó kérdés, viszont arra is várom a reagálásodat, hogy csak és kizárólag Windows-on létezik eszköz a TuHu-s érdemi munkához.

Legutóbb egyébként OSM-en egy néhány nap alatt "odanőtt" kerítést szerkesztettem fel a térképre egy Android-os tabletről, mert az volt kéznél - minthogy rendszeresen használt utat zárt le a kerítés, így fontos volt, hogy mielőbb térképre kerüljön, és így is lett.

 

Az adatszerkezettel szerinted nincs semmi baj - mint korábban kiderült, nagyon sok behoznivalód van modern adatszerkezetek és adatmodellezés témakörben, úgyhogy ezt a véleményedet had fogadjuk már kellő fenntartással, jó? Egyébként onnantól kezdve, hogy "magával cipel fölösleges sallangokat" máris van vele gond, nem?

 

Előzmény: alnibell (422)