Törölt nick Creative Commons License 2019.07.15 -1 0 22680

Pár éve érdekel a kis és nagy dolgok gatyába elvégzése. Egyik este 1,5 liter teát megittam és 5:00-s ébredéssel már nagyon kellett pisilni. Kimentem az udvarra és rágyújtottam egy cigire és közben elkezdtem beengedni. Egy fehér trikó egy szürke boxer és egy football short volt rajtam. Kb a harmadikat szívtam a cigibe amikor éreztem, hogy más is ki akar jönni. Nem fogtam vissza magam nyomtam tovább elől is hátul is. A hűvös reggelben jól esett egy kis meleg odalent, élveztem azt is ahogy a pisimben állhatok. Miután minden kijött elkezdett merevedni.... Bal kezemmel elkezdtem "dolgozni". Imádom amikor érzem kézimunka közben, hogy hátul a NAGY DARAB ott mozog és elől kellemesen nedves a boxer és a short. Rágyújtottam még egy cigire és mikor elszívtam, pontban elélveztem bele a boxerba. Miután megvolt a reggeli játék leförödtem és kimostam.

Főként a boxer, rövidgatya összeállítást szeretem, de pisiltem már farmerba is. Erre akkor volt lehetőségem amikor egy késő esti vonattal érkeztem haza. 2 órát vonatoztam és már a felszállásnál is nagyon kellett pisilnem. Direkt nem mentem el, megvártam még leszállhatok, (persze addig tűkön ültem). 

Ahogy leszálltam a vonatból már jött is a pisi. Nem vettek észre mert rajtam kívül még 2 ember volt az állomáson.

Hozzáteszem, hogy fekete farmerba voltam. Elindultam hazafelé és még mindig csak folyt...

Mire hazaértem már nem volt kedvem átöltözni, (holnap úgy is ágyneműt kel mosni), így hugyos nadrágban feküdtem le. Mikor reggel felkeltem megint kellett, persze, hogy beengedtem. Nagyon jól esik bepisilni, de hozzáteszem hogy a szilárd dolgokat is imádom. (Erre a két dologra meglehetősen hamar izgulok).