szervezkedő Creative Commons License 2019.07.14 0 0 24354

A szabadságot arra értettem, hogy nimcs akadálya annak hogy akár ma vagy holnap, vagy 2hét múlva is használjatja. Gondolom shaggy-nek is van zöld könyve, ha csak néhány tőkét kellene simogatnia, arra nagyon jól kitalált eszközök a karaszoló és a kapa.

Tavaly csak azért használtam gyomirtót, hogy időt nyerjek, azután soraljművelőztem. Idén annyi más dolgom is van, hogy az egyszerűség, tartóság, gyors kivitelezés, bekerülési költséget is figyelve szerintem nem fogom a soraljművelőt előszedni.

 

Kabuki hivatalosan évente 1x használható. Beszéltem egy cimborámmal, aki 2-3alkalommal is használja.

"Mérges embernél" rákérdeztem a boltban, ő azt mondta, hivatalosan nem mondhatja azt hogy többször is használható. Tegnap megvettem az adagot, ha végez a csapat a törzstisztításal, az eső után kisüt a nap, nő a fű, akkor lespriccenjük.

:-)

 

Messzi még a szüret, de lassan eljön, szépek a szőlők! Nálam a seregély már leltároz, ki végzett zöldszüretet és hol vannak a táblák, ahol majd csemegézhet! Van valakinek valami bevált módszere sörétes puskán kívül? Iszonyatos idegesít hogy még zöld a szölő és százassával üldögél a villanyvezetéken és várja, várja, várja....

 

Előzmény: van_Persil (24351)