Csincka Creative Commons License 2019.07.11 0 0 994

Nem.

Több ezer hszt nem törölhetek.

Egyet tudsz csinálni, a nikkedet törlöd, és akkor onnantól Törölt nickként szerepelnek a hszeid.

Esetleg előtte pár személyes adatot, utalást tartalmazó hszt kitörölhetek tőled, feltéve ha van ilyen és ha kigyűjtöd.

Előzmény: wadam (993)