advocatusdiaboli Creative Commons License 2019.07.11 -1 0 352591

Ja, azért valami 9.3 év még a német autók átlag-életkora is, mert az összes Hanzi vadiúj Audival-BMW-vel, Mercivel jár, igaz?

 

Még az USA és a német lakosságról is elmondható, hogy a lakosság TÖBB MINT FELÉNEK soha életében nem volt új autója, nem is tudja megvenni, nem tudod ebbe belekényszeríteni. Jelen pillanatban az USA BRUTTÓ medián jövedelme havi 2500 USD körüli, ez azt is jelenti, hogy a medián számára adófizetés stb.. után nagyjából egy éves jövedelmét vinné el az a 25 ezer dolláros autó, amit szerinted senkinek sem gond ott megvenni - nem mellesleg az emberek 55%-a semmiféle megtakarítással sem rendelkezik, és néhány havi megélhetését sem tudná finanszírozni szükség esetén.

 

Nézz a számok mögé: az amerikai-német átlagemberek több, mint fele nem képes, és a jövőben sem lesz képes megvenni egy új autót (óriási és pezsgő is emiatt a használt piac), és ha egy olyan technológiai irányra állunk rá, ami 6-8 éves kora után használhatatlan, vagy csak nagyon komoly kiadásokkal használhatóvá tehető járműveket eredményez - akkor ezzel kvázi kiszorítjuk a népesség felét a mobilizációból - ami szerintem egy demokratikus országban teljesen járhatatlan.

Akkor meg fognak szavazni egy olyan elnököt, akinek első dolga az EV betiltása lesz...

Előzmény: Crack_i (352588)