Zsebihal18 Creative Commons License 2019.07.10 0 2 233682

Hallgatom Hageet a CUFI (Christians United for Israel) konferencian beszelni a Roma level 15-rol. Azt mondja a keresztenyeknek, hogy

"A keresztenyek halaval tartoznak a zsido nepnek. Pal apostol a Roma level 15:27-ben azt parancsolja minden keresztenynek, hogy ha a poganyok - ezek mi vagyunk - eltek a zsido szellemi javakkal, a poganyok dolga, hogy szolgaljanak nekik, a zsido nepnek, az o fizikai javaikbol. A szellemi javakba, amit a zsido nep adott nekunk, beletartozik az Isten beszede. Minden szot zsidok irtak le. A profetak, es a patriarkak, Abraham, Izsak es Jakob. Az osszes oszovetsegi profeta. Az Ujszovetseg kezdve Maria es Jozsef hazassagatol, a tizenket apostol es Pal apostol. Vedd el beloluk Jezust, es nem lennenk itt, egy kereszteny se lenne a fold szinen. Ezert mondta Jezus a Janos 4-ben: a megvaltas a zsidok kozul tamad. Ha elvesszuk a zsido hozzajarulast a keresztenysegbol, nem lenne keresztenyseg. (Taps es ujjongas.) Ezert a judaizmusnak nincs szuksege a keresztenysegre, hogy megmagyarazza a letezeset, de a keresztenyseg nem tudja igazolni a letet a judaizmus nelkul. (Taps es ujjongas.)"

 

 

 

Rick Wiles a Trunews csatornarol (roviditek) ennyit fuzott hozza: Hagee szerint a keresztenyek a hitetlen zsidok szolgalatara kotelezettek. Sot, rosszabb, azt mondja, hogy a keresztenyek keszsegesen el kell fogadjak, hogy a foldi letuk celja a hitetlen zsidok szolgalata. Az eleted egesz celja, hogy a zsidok szivjak rolad a javaidat, amig ki nem szaradsz, es meg halas is legyel erte. A Talmud tanitja, hogy a poganyok azert teremtettek, hogy rabszolgaik legyenek a zsidoknak.

 

Lassuk a Karoli forditast:

25Most pedig megyek Jeruzsálembe, szolgálván a szenteknek.26Mert tetszett Macedóniának és Akhájának, hogy a Jeruzsálembeli szentek szegényei részére némileg adakozzanak.27Mert tetszett nékik, és tartoznak is vele. Mert ha a pogányok azoknak a lelki javaiban részesültek, tartoznak nékik viszont szolgálni a testiekben.28Ezt azért ha majd elvégezem, és nékik e gyümölcsöt átadom, elmegyek közöttetek által Hispániába.29Tudom pedig, hogy mikor hozzátok megyek, a Krisztus evangyélioma áldásának teljességével megyek.

 

Rick Wiles tovabbi kommentarjat roviditem: kik voltak a szentek, akiknek Pal szolgalni ment Jeruzsalembe? Keresztenyek! Az elso keresztenyek, akik tulnyomo reszben zsidok voltak eredetileg, de elhagytak a babiloni talmudi hagyomanyokat (a Talmud kesobb ontott irasos format, de szobeli hagyomanykent elt hamarabb). Krisztus vere altal megszentelodtek, es a zsidok uldoztek oket, ezert akart Pal szolgalni nekik. 

 Azonkivul nem vagyunk lekotelezve a judaizmus fele, nem a judaizmusbol szarmazott a keresztenyseg.

 

Ugyanezen a konferencian egy aktiv IDF tiszt is beszel az osszegyultekhez, gyakorlatilag Iran ellenes propagandat.

A CUFI tagsaga 7 000 000 feletti, es no.

 

Kedves menora, meg mindig azt gondolod, hogy tul sokat beszelek a zsidokrol? Hogy "Jó lenne abbahagyni a zsidók fikázását és inkább magunkba nézni"?