alnibell Creative Commons License 2019.07.09 0 0 371

Ebben: https://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=151838226&t=9219453 azt kérdeztem, miért ne járhatnánk el ugyanúgy, mint a közút-vasút keresztezéseknél ott, ahol a gépjármű és a kerékpáros forgalom teljesen szét van választva?
Éppen huszonegy, a társalgás hangulatát szándékosan vagy spontán romboló bejegyzést lehetett volna megspórolni, ha akár csak egy helyeslő vagy indoklással alátámasztott tagadó nyilatkozatot kaptam volna rá.

De nem, helyette csak az ócsárlás, a burkolt vagy nyílt minősítés, az akadékoskodó visszakérdezés, no meg persze a negligálásra való felhívás látott napvilágot, a kérdés maga teljesen figyelmen kívül maradt.

Illetve annyi olahtamástól, hogy a vasút nem tervezős, ezért nem kell közös pont a vasút-közút keresztezéseknél.
Csakhogy a deklaráltan kerékpárút szintén nem az a gépjármű, illetve a kerékpáros forgalom számára tiltott közút szintén nem az a kerékpáros forgalom számára. S ha egy logika az egyik helyen érvényes, akkor az egy hasonló szituációban szintén az kell, hogy legyen.

Az erőltetett kérdésekre meg nem lehet választ adni, képtelenség a jelenlegi eszközkészletemmel kigyűjtenem az adatokat hozzá. De ez - szerintem - nem is lényeges, a kérdésfeltevés célja ugyanis minden bizonnyal nem a hibahelyek feltárása, más a szerepe.

S ha már kérdés, már csak azért sem érdemel itt választ, mert itt a TuHu egy lenézett, lesajnált valami, amiből a mai napig csak él minden más, mint például a Somló útjai esetében, ahol is suttyomban kerültek át adatok máshová, a többszöri jelzésem nyilvánvaló hatására.

Előzmény: Pinus Nigra (370)