KissAti64 Creative Commons License 2019.07.07 0 0 506

Szia!

A kormány koppanást én már az új autó hazavitelekor észrevettem és jeleztem is.A kereskedés szerint senki nem jelentett ilyen hibát.

A fórumot megtalálva kiderült ezelőtt 2 évvel 10-ből 8 hozzászólás erről szólt.

Nekem konkrétan megbontották a kormány művet és utána húzták a csavarokat majd  később kicserélték a szervomotorját.

Változás annyi hogy nem 3-4 hanem csak 1-2 kottyan.Megjegyzem van akinek a szervo csere után romlott a helyzet.

A kormánymű mellesleg még mindig kinai és valószínűleg az a baj hogy túl van bonyolítva.

Az elektronika figyeli a pedál,a kormány állását és a kanyarodás tempóját is.Ezeket figyelembe véve vezérli a szervomotort és ez nem működik szó szerint zökkenés mentesen.

A szerelők rendszeresen 6 havonta járnak képzésre,de nekik is csak annyit mondanak hogy dolgoznak rajta.

Talán annyit lehet még elmondani hogy nem érzem hogy a szervó csere óta megtett kb 30 000km alatt romlott volna a helyzet.

Ez sajnos ilyen és úgy érzem nem is akarnak belenyúlni a történetbe és lassan mindenkinek leketyeg a garancia (nekem konkrétan  még 8 hónap).

Talán még annyit lehetne tenni ha volna köztünk valaki aki összefogná a dolgot és befűtenénk pl a TOTLCAR-nál.

Mert azért nem egy DACIA-ra fizettünk be!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: Szívómotor (504)