fargo Creative Commons License 2019.07.07 0 0 977

Kedves Csincka,

 

Összedugtuk a fejünket, a Volvo topik moderátorai, és másfél napi egyeztetés után egybehangzóan az alábbi intézkedéseket kérjük:

 

SLX-350 kollega:

-- 15 nap eltiltás a fórumba való írástól.

-- Indoklás: többszöri figyelmeztetés és kérés ellenére sem változtatott a hozzáállásán, nem tud konstruktívan részt venni a topik mindennapjaiban, megnyilvánulásai célzottan sértőek és provokatívak, magatartása destruktív. Kérjük hogy tiltása lejárta után ezen próbáljon változtatni, ellenkező esetben... majd meglátjuk mi lesz. Azért nem kértük végleges vagy hosszabb távú tiltását, mert úgy gondoljuk hogy mindenképpen helye van "az ellenvéleménynek", bármiféle véleménynek a topikban, ellenben szeretnénk ha ez némi konstruktív hozzáállással IS párosulna.

 

wadam kollega:

-- 30 nap eltiltás a fórumba való írástól.

-- Indoklás: sokadik alkalommal fordul elő hogy miután nem képes megbirkózni az ellenvéleménnyel vagy kritikával, sunyi módon, meg nem magyarázott és számunkra nem igazán érthető indokokra hivatkozva hozzászólásokat töröltet vagy próbál töröltetni a topikból. Ez szembe megy az egész topik gyakorlatával. Nem a töröltetés, hanem az egészet övező ködösítés és tekergőzés. Kérjük hogy tiltása lejárta után próbáljon változtatni ezen a gyakorlaton, ellenkező esetben megfontoljuk a végleges tiltás kérését.

 

Továbbá:

A moderátorok a jövőben törekedni fognak a normális hangnem fenntartására és a feszültségek csillapítására, még ha ez némi önvizsgálatot vagy önkontrollt is kell jelentsen.

 

Peace, love, svédacél.

Köszönet.