Lándzsa Erőskar Creative Commons License 2019.07.05 0 0 12585

Hali,

 

pár észrevétel: a panaszoddal visszamentél az érintett rendelőkbe? Megvizsgáltak? Netán továbbküldtek specialistához? Voltál-e allergológiai vizsgálaton (ahol kideríthetik, hogy érzékeny vagy-e az érzéstelenítők bizonyos típusaira)?

 

pár megjegyzés: számtalan érzéstelenítő van forgalomban (nem a márkanévre gondolok, hanem a hatóanyagra), adrenalinnal kombinálva vagy adrenalin nélkül. Annak az esélye, hogy mindegyikre allergiás vagy 0. annak az esélye, hogy a számtalan korábbi fogorvosi látogatáskor ezen termékek közül többet is használtak az esetedben viszont elég nagy. maga az allergia, vagy érzékenység az érzéstelenítőre nem olyan tünetekkel jár, mint, amit leírtál. még csak a közelében sem sincsenek. amit leírtál az esetleg lehet a tű eltal okozott idegsérülés. a gyökérkezelés után is sokáig maradhat furcsa érzés (akár hónapokig).

 

konklúzió: első lépésben egy hús-vér fogorvossal kellene beszélned, a neten látatlanban senki sem fog tudni diagnosztizálni az összes tény ismerete nélkül. ő majd eldönti, hogy merre tovább... az semmiképpen sem jó döntés, hogy többet fogásznak a közelébe sem mész.

Előzmény: Mindenváró Ádám (12584)