Gabe.Sz Creative Commons License 2019.07.03 0 0 90525

Én pár éve már használom, csak spóroltam vele mert egy ölnyit kaptam haveromtól, de azt nem akarta elárulni a kis mocsok hogy honnan vette.

Tegnap annyit azért kiköhögött hogy ebay és china. Felhívtam DRobit is, mert ő meg talált boltba is. De sajnos nem hazai boltban.

Nagyon ritka magyarországon, és elég drágán is adják. Tán kettesével vagy hatosával lehet venni 1500-2000 ért. De ennyiért 100-at kapsz kínából. Úgyhogy ha találni is a boltban, akkor sem éri meg.

 

Sok kell belőle, mert a makacs foltokat erővel kell csiszatolni, és ezért elég gyorsan szét is foszlik a szivacs.

 

Referencia előtte-utánna képekkel nem tudok szolgálni, de nagyon megszokott lepni hogy mi mindent eltüntet. Amiről azt gondolom hogy felületsérült és javíthatatlan, még azok is eltűnnek. Minimálisat lehet hogy csiszol a fényezésből, de én nem vettem észre még sehol hogy ennek szemmel látható nyoma lenne.

 

Tegnap egy rozsdától tarka ezeröcsit szépítgettem vele. Lyukasra rohadt küszöbbel nyilván nem tud mit kezdeni. De nagyon csúnya tenyérnyi rozsdafoltok voltak a hófehér kasznin amit teljesen eltüntetett, és láthatóvá tette hogy a tenyérnyi elsárgulás egy 0,5mm x 4mm-es karcolásból fakadt. (és ilyenből volt jópár az autón) De pl a melléfojt benzintől elszíneződött tanksapka környékét is tökéletesen eltüntette. Persze motoron is bevált, de a műanyagba mélyebben belehatolt szennyeződéssel pl már nehezen boldogul.

 

Tudom ajánlani, jó cucc! De Robi is mondta, mutatta Siófokon!

Előzmény: WRS (90524)