Bertrand de Beaufourt Creative Commons License 2019.07.01 0 3 16092

Valós információ, az az amit te vársz? Vagy az is az, amit kapsz, de nem érted? :-)

 

Az angoltudásodat csak azért firtattam, mert az elmúlt 20-25 évből mondjuk a harmadát-felét nem Magyarországon éltem és dolgoztam, jellemzően angolul és németül, és nem önszántamobül, de megtanultam (tényleg) anyanyelvi szinten románul - legalábbis ugyanabból a tananyagból, mint a román anyanelvűek 9,60-as (10-ből) középsikolai felvételit írtam 14 éves koromban. A mai napig angolul élem a mindennapjaimat (amerikai ügyfél, stb), de aki állásinterjún nekem olyat mond, hogy anyanyelvi szinten beszél angolul, és soha nem élt angol nyelvterületen legalább 2-3 évet, annak pár kérdés után megköszönöm a részvételt. Eleve, melyik angolt beszéli anyanyelvi szinten? Melyik országét (USA, Kanada, UK, Új-Zéland, Ausztriála)? Azon belül is melyik társadalmi osztályét? Geordie dokkmunkás? Cockney? Oxfordi angol? Csikágói feka? Déli white trash? Ez ilyen nagyottmondás-mérés volt részemről, és szépen belesétáltál.

 

Nem másért, csak én, akinek fingja nincs az egészről, és elég jó, de korántsem anyanyelvi angollal 2 perc guglizás után elég sok ilyen céget találtam, pl:

 

https://www.domisidevelopment.gr/en/

 

Vagy azt várod, hogy valaki, aki megcsinálta a házifeladatát, és kiépített kapcsolatrendszere van arrafele, bevezessen téged a tutiba? Végülis ügyes, mondaná Kohn bácsi ...

Előzmény: Odemas (16089)