tibtiborkaba_new Creative Commons License 2019.06.29 -1 0 9390

Lehet, hogy én nem tudok mit kezdeni a rezonanciával, te viszont az sem tudod mi fán terem. Ideje lenne beszerezni egy rezonancia-mérnöki diplomát az Ecseriről...

 

Figyuzzá, voltál te diszkóban? Nem mostanság persze, hanem amikor még anyalbőrben kopaszkodtál. Tudod, ilyen buzi nagy hodály, több száz ember táncol, villognak a fények. Az úri közönség mulat, de lehet, hogy véletlen téged is beengedtek. Namost, ott van egy csávó, a lemezlovas, dj, ahogy tetszik, az képzeld el, lemezjátszóról nyomatja a zenét. Pörgeti a fekete lemezeket, amiken Little Richard énekelt. Namost szerinted mekkora erősítő kell ahhoz, hogy a lemezjátszó hangjára többszáz ember tudjon tombolni? 

Nyilván nem 1600 W-os tranyós PA cucc, hiszen szerinted az nem lehet. De akkor pontosan milyen 3W single ended triódás? 

 

Lötyi lemezjátszós törvénye:

"épeszű emberke, egy 'bakelites' lemezjátszót nem hallgat 1600W-on, mivel ez arra alkalmatlan lenne"

 

Való igaz, hogy semmi közöm az un. stúdiódhoz. De neked se, mert ami neked van, az nem stúdió, hanem úgynevezett "lomtár". Aki meg abban ténykedik, az nem hang-mérnök, hanem legnagyobb jóindulattal is főraktáros...

Esetleg főletakargató:

"én a sajátomat védem - lertakarom - karbantartom" - jaja, tudjuk, 10-12 évente lepucolod, ezzel már egyszer kiröhögtetted magad.

 

Nekem lehetne, de nincs, és nem is lesz, mert nem gyűjtök lomokat. 17 darab kazismagnó, hehe, igazi stúdióminőség!

 

Szomorú, hogy rádsózták ezt a halom lomot a pécsi vásárban vagyonokért, te meg azt hitted, ha megveszed a 17 db kazismagnót, meg az "aranyozott" kínai Oehlbach koppintás banándugókat, akkor már rögtön studiód lesz. Nagyon úgy tűnik, hogy egy tisztességes zenelejátszó láncot sem sikerült a 20 millából összehoznod.

 

Amúgy had kérdezzem meg, eddig hány felvételt készítettél, kevertél, masztereltél a "stúdiódban"?