Poc2 Creative Commons License 2019.06.29 -1 0 66622

Valamit felületesen futottál át!

Először valami konkrétabbat várnék az említett külföldi jobb támogatásról.

 

A szaldó nem támogatás!Az egy elszámolási rendszer,azt ne keverjük ide.

A céges beruházások merőben másak mint a lakossági,így azzal sincs értelme a lakossági beruházásokat összevetni.

 

És akkor a kirakathitel.

A hitel nem a napelemekre van,hanem az energetikai korszerűsítésre.Hőszigetelés,nyílászárócsere,fűtés stb.Tehát téves mindig a szaldóval vagdalkózni,hiszen egy fűtéskorszerűsítésnél,vagy hőszigetelésnél nincs mit szaldózni.

Illetve 10millió forint igényelhető magánszemélyként.Annak a piaci kamata 5-15%/év esetén nem annyira alacsony!

Illetve itt azt írod hogy ha a 2millós beruházás esetén spórolhatnál 400ezret,az már jó lenne.

Online kalkulátorba beírtam 2millió forint 5évre 400ezres nettó fizuval!A teljes visszafizetendő összeg 2,5millió Ft a legolcsóbb hitelnél.

https://bank360.hu/szemelyi-kolcson-landing/1?futamido=60&osszeg=2000000&bankvaltatas=false&rendezes=teljes-visszafizetendo&best_offer=true&pontos_jovedelem=400000&bank_budapest_bank=true&bank_cetelem=true&bank_erste_bank=true&bank_kh_bank=true&bank_mkb_bank=true&bank_otp_bank=true&bank_provident=true&bank_providentonline=true&bank_raiffeisen_bank=true&bank_sberbank=true&gclid=EAIaIQobChMI9e27upaP4wIVSsKyCh0pqA2yEAAYASAAEgLmZvD_BwE

 

Vagyis az áhított 400ezres támogatást túl is lépi már öt év esetén is a kirakathitel.A futamidő növelésével meg nyilván nő a visszafizetendő összeg is.8 évnél már 3millió fölött kell visszafizetni!!!!

 

Az mfb hitelnél meg ugyan annyit amennyit felvettél.

Az egyetlen negatívum a 10% önrész,de azt meg ne várja már el senki hogy csak úgy kapjon több milliót,hogy nem tud előteremteni kezdő tőkét.

Előzmény: hajo_utak (66621)