Ko_uszNotDead Creative Commons License 2019.06.27 0 0 5756

@seci > Egy nagyon fontos momentumrol ne feledkezzunk azert el: abban a sokat szidott atkosban "kotelezo" volt a kultura. A brigad szinhazba jart, olvasonaplot vezetett - es ezt latta otthon a gyerek is. Ha apa/anya olvas/szinhazba megy - akkor az egy jo dolog! De legalabbis nem olyasmi, amirol azt sem tudja a gyerek hogy eszik vagy isszak.

 

Igaz. Valami ilyesmire gondoltam amikor felhoztam, hogy a cserkeszekkel, vagy valami hasonloval meg lehetne probalkozni.

 

@seci > De ha megnezzuk az akkor keszult TV-musorokat es osszevetjuk a mostanival kinalattal hasonloan elszomorito a helyzet.

 

Egyetertek. Emlekszem anno voltak pl jo szinhazi kozvetitesek.

 

@seci > Mi itt Angliaban nagyon-nagyon jo helyzetben vagyunk, mert itt meg el a BBC es tartja a szinvonalat

 

Arra a BBC-re gondolsz ami hivatalosan nem vesz fel fehereket?

 

@seci > A Dilbert konyvek azert nem kepregenyek avagy kep-sorozatok gyujtemenyei ... erdekes olvasmanyok arrol, hogy mikent is mukodnek a nagyvallalatok belulrol nezve

 

Ismerem a Dilbertet. A Calvin&Hobbes es a Stonetoss formatuma ugyanolyan. A Dilbert a 90-es evek vegen, ketezres evek elejen volt a nepszeruseg csucsan*, azota a helyzet a nagyvallalatoknal (hasnoloan a tarsadalom tobbi teruletehez) tovabb romlott. A Dilbert alkotoja idonkent meg ir erdekes dolgokat a blogjan

 

* Google keresesi nepszeruseg, es ngram adatok is ezt mutatjak.

 

Előzmény: seci (5755)