Heni.p Creative Commons License 2019.06.27 0 0 126

Én is kipróbáltam a FERBELT eldeleket. Mondjuk én először a netpincéren rendeltem, de aztán a webshopból is, és mostanában meg a közelemben levő állateledelboltban is meg tudom venni.

Szóval, a szomszéd barátnőm kutyájának volt mindig valami bélgyulladása, meg hullott a szőre és sebes volt a kutya bőre is, pedig sokféle tápot is kipróbált. Aztán az állatorvosa mondta, hogy a főtt eledel lenne a kutyájának legjobb, és akkor azt javasolták neki, a legjobban akkor jár, ha a www.ferbelt.com oldalon vásárol. Ő már 2 hónapja csak ezt adja a kutyájának, és minden baja megszűnt, tök életvidám és egészséges lett a kutya. 

 

Én is ezért próbáltam ki, és az én kutyám egyszerűen megőrül érte, annyira szereti. A kajának rendes jó szaga van, nem olyan büdös mint a tápok vagy a konzervek. Szerintem jól is néz ki az étel, és én mondjuk bele is kóstoltam, és megértem miért szereti a kutyám, mert még nekem is fimon volt. Szerintem aki jót akar a kutyájának, az a ferbelt kaját veszi neki. Nekem nagyon bevált, és mindenkinek csak ajánlani tudom.

Előzmény: garf_ (124)