Idézek tőletek:
"Magam is diplomás értelmiségi vagyok műszaki területen diplomáztam az ELTE szakán.
Véleményem szerint egyszerűbb volt megírni, és megvédeni a szakdolgozatom mint a rádióamatőr vizsgát letenni. Megjegyzem felsőszintű fizikát tanultam és 4- es átlaggal teljesítettem az egyetemet.
Az amatőr vizsga többszörös nekifutásra sem sikerült. Aztán feladtam. Iszonyú nehéz, úgy érzem meghaladja a képességeimet. Én magam is két nyelven beszélek, az egyik felső szintű a másik közép szintű nyelvvizsgával rendelkezem."
"Megint megbuktam, nem vagyok egy okos fiúcska. Hozzátenném, hogy van érettségim, 5 szakmám és egy diplomám, műszaki területen dolgozom és van villamos jellegű végzettségem is. Igaz a mostani munkám 3MW körüli generátorokhoz köt ami nem épp rádiós környezet, de azért nem vagyok hülye a villamosság bizonyos területeihez."
"Nagyon az az érzésem, hogy ez az egész rádiós vizsga meg engedély engedélyezése egy idő után a múzeumokba köt ki"
"
"Aki villamosmérnőki diplomával rendelkezik, és ilyen hatósági feladatot lát el, az ne várjon egy olyan emberől diploma színtű kapcsolási rajzok le rajzolását meg elmagyarázását aki közuti járműgépész, vagy épp mondjuk csak egy vendéglátós. :)"
"Egy fiú is pótvizsgára ment annak sikerült a multori vizsgán 10 ből 2 ember ment át azt mondta a srác!"
"azért mert MEGALÁZATK!!! És szégyenlem magam de 25 éves létemre majdnem sírtam végig haza fele...
Undoritóak voltak még egyszer neki fogok ugrani, ha meg nem sikerül akkor ne haragudjatok a csunya beszédemért de b@sszák meg engedély nélkül fogok rádiózni és ennyi.."
És még folytathatnám... De sebaj, Mindenki hülye....