Törölt nick Creative Commons License 2019.06.25 0 0 2983

MRASZ-NMHH feladatkör. Az NMHH-nál adnak fizetést. A MRASZ már bonyolultabb dolog. Kénytelen sportszövetségként működni, ezért egyedi tagságról szó sem lehet. Nem tudom, mennyi sporttámogatást kapnak évente, de úgy tűnik, abból nem lehet kiszolgálni a rádióamatőr tábort. Ha lehetséges lenne az egyedi MRASZ tagság, a szövetség kérhetne tagdíjat. Hobbi, vagy nem hobbi, akinek fontos - nekem az lenne -, az megfizetne egy sokaknak magasnak tűnő tagdíjat is. Lenne pénz megfizetni a kiadványszerkesztőket, még ha csak megbízásos alapon is. A szolgáltatások külön kategória. Egy MRASZ-NMHH aktuális és nem állandóan tananyag és tételsor megvásárolható lenne, annak, akinek fontos lenne a vizsga. Tanfolyamokról nem is beszélve, hisz minden tanfolyamnak ára van. Olcsójánosként ne is várjunk változást!

Ez a törvény által sportszövetségbe kötelezés semmi másra ne elég, mint a vegetálásra. De a jogszabályváltoztatást a MRASZ-nak kellene kijárni. Én, mint S.Ervin porbafingó állampolgár hiába írogatok leveleket képviselőknek, minisztériumoknak egyszerűen elütik valami ócska indoklással, azaz szarnak bele azok is akiket ezért fizetnek.

Példaként, valaha másképp működött ez és nem a szocializmusban, hanem a '90-es években. Akkor sokat foglalkoztam munkajoggal. Ha vitánk támadt, akkor kértünk egy állásfoglalást a munkaügyi minisztériumtól, amit napokon belül meg is küldtek.

Ma nagyon magasan lakoznak az önjelölt istenek!

Előzmény: XANTIi (2981)