szilvatövis Creative Commons License 2019.06.25 -1 1 351165

kb: félmillió Tesla akku kellene csak Paks egynapi termelésének eltárolásához...

 

Bocs, de tényleg. Ekkora baromság, csak a nukisok elméjében születik. Kitaláltok hatalmas ökörségeket, ráfogjátok a sötétződekre és aztán jót röhögtök rajta, hogy milyen hülyék.

Ezen a szinten leheteteln normális párbeszédet folytatni is, amikor a saját démonaitokkal szálltok szembe, nem a sötétződek, de leginkáb nem a valósággal.

 

Senki nem akarja atomerőművek áramát Tesla akkumulátorokba eltárolni rendszerszinten különösen nem.

 

Nevetséges az olyan vádaskodás is hogy akkuval akarnék mindent megoldani. Ez sem képez vitaalapot, mert ha ilyenekkel jössz, akkor joggal mondhatom, hogy nevetséges, hogy Te semmire nem tartod az akkumulátort alklmasnak. Lesz ebből értelmes beszélgetés? De tényleg. Ezen a szinten kell megvitatnunk a problémákat, hogy jaj milyen hülye vagy te, rövid nyelő meszelővel akarod sötétződre meszelni az eget?

 

Ez van, lehet asztalt verni, hogy hülyeség...

 

Bocs, Te vered folyamatosan az asztalt... most is, hogy a megújulóenergia hülyeség. Ha nem verd tovább, nem lesz verve.

 

Ugyanígy nekiállhatsz újra meg újra asztalt verve ordítva kiszámolni, hogy márpedig mégis tisztább az EV...

Az igazságot nem kell ordítva kiabálni, elég bebizonyítani.

 

Ordítani csak az igazság leplezéséhez van szükség, pédául így:

...és azt fogod kapni, hogy az EV messze a LEGROSSZABB...) - ilyen kis különbségek pedig amúgy nem számítanak, NEM JELENTENEK MEGOLDÁST SEMMIRE.

 

Sajnos ez az információ nélküli, céltalan ordítozás nem vitaalap.  Nem vitaalap az sem, ha atipikus, szélsőséges példákkal próbálod eltorzítani a valóságot és hamis végeredményeket kreálni.

 

Legyen számodra a Prius a végső megoldás a közlekedés emissziós problémáira, járj Te 5 literes fogyasztású kisautókkal, és nincs is több teendőd, véglegesen megoldottad az emberiség energiagondjait!

Én ezzel nem tudok és nem is akarok vitába szállni, tudomásul veszem a véleményed.

 

 

Előzmény: advocatusdiaboli (351148)