Törölt nick Creative Commons License 2019.06.23 0 0 2821

Hm.. van egy dolog ami motoszkál bennem. Jól körbe írom mert most ráérek és bonyolítós kedvemben vagyok :)

Van az a lány akiről meséltem, akinek az egyik tevékenysége igen erős ihletet hozott belém úgymond. Erős közös pontot, terveket, hogy jók lehetnénk együtt.-.stbstb..Tetszik is.

Hát megint vissza vissza járok fejben hozzá. A baj az hogy nyilván ezzel egyoldalúan vagyok. Írtam neki párszor, de annyira hézagosan válaszolt, és sokára hogy a szia hogy vagy miujs veled en kívül egy értelmes beszélgetés nem tudott kialakulni, aztán egyik ismételt rá írásomra már nem is reagált semmit. Ellaposodott, nem miattam. A lényeg hogy érdektelen vagyok neki, és öö tovább is lépnék, de valamiért húzok és húzok felé.

A k* elképzelések visznek. Látok fantáziát a dologban ha összejönnénk. Hogy a pöcsbe menjek utána úgy hogy jóformán totálisan tisztában vagyok vele hogy a hajó elment? és egyoldalú az egész. Nekem ez nagyon kellemetlen így. Semmi ráhatásom nincs a lányra, ez nem okés szitu.

Írjak neki, mi a f*nak nem ír vissza. Én bejelölni nem tudtam, ő meg nem jelölt be (me miért is). Zavar hogy lényegében valakivel olyan jól alakul a beszélgetés simán érzi az ember hogy bármikor betolhatná a találkozót, mert jó lenne, benne lenne, és akkor az ilyen lánynál meg egyszerűen feneklik az egész. Fiatal mert fiatal 22 éves, most végzett de, találkozásnál kiderülne hogy oké vagy nem oké a "passolás" próbát megérne sztem. Csak hát kevés ha csak én gondolom így.

Nem értem egyébként hogy mi változott meg hogy ennyire ellaposodott az egész, elsőre annyira lehetett érezni hogy ő is érdeklődő. És mindez gyorsan, na mind1 erre úgyse lesz világos válasz, megannyi ok lehet.