barkasarja Creative Commons License 2019.06.23 0 1 11376

"Horvátország és Ausztria felé jobb ha csöndben vagyunk, mert ott még mi jártunk jól, ha a nemzetiségi eloszlást nézzük."

 

Mert miért is kellene csöndben lennünk?

Talán azért, mert Ausztria és Horvátország is jogtalanul jutott magyar területekhez? Ugyanis lehet itt süketelni „nemzetiségi eloszlással”, meg „nemzetiségi arányokkal” és  hasonlókkal magyarázkodni, a lényeg és a tények mégiscsak azok, hogy hazánkat a győztes hatalmak teljesen önkényesen, a jogosságnak és az igazságosságnak még csak a legkisebb szikráját is figyelmen kívül hagyva, erőszakosan feldarabolták. Ezzel elkövették Európa, és talán a világ egyik legnagyobb gaztettét! Ezek a tények és így az igazság is, a többi csak sunyi mellébeszélés, amolyan „magyarázom a bizonyítványom” féle mellébeszélés.

 

Sőt, minden további nélkül ki lehet mondani, hogy ez a párját ritkító aljas tettük, nemzetgyilkossági kísérletnek minősíthető, másként kifejezve, Európa első népirtási kísérletének is mondható. Ezért is hallgatnak róla az egykori győztesek, mert tudják, hogy ez a gaztett az ő sötét lelküket terheli, az ő bűnük, ellentétben a II.Vh. népirtásaival, ahol a náci Németország követte el a népirtást, csak hát ő vesztes lett. És a vesztesre ugye mindent rá lehet kenni, mivel a győztesek írják a történelmet, jóllehet a II.Vh. kitörése, és a vele járó borzalmak okai is az I.Vh. győzteseinek embertelen, és igazságtalan intézkedéseiben keresendőek...

Előzmény: Törölt nick (11355)