Hang-mérnök Creative Commons License 2019.06.21 0 0 9318

Köszike a szakavatott hozzászólásodat, de nem hajazok a milliárdokra, ez csak a Te téveszéd lenne szerintem.

Jó nekem a fizetésem, melyet kapok a mérnöki munkámért, melyet említettem mennyi :). Igen van tudás és tapasztalat, meg minden olyan ami biztosítja ezen fizetésemet. 

Ha nehezen venné be a gyomrod, 1,5-2 éve nem kellett hozzányúlnom a nyugdíj számlához, mivel talán eltartom magam......Marad a családnak minden.

 

Ugorjunk akkor tán, mizus a telefánkokkal ? Találtál már egy olyan balekot mely magáévá tette ? Mizus az állításod szerinti stúdió nagrákkal, melyek dehogy lennének azok, sima - mezei professzionális szalagos magnók lennének, csak az egód és a tudás-szinted meghaladja mindezt.

Már elregéltem, a nagra egy stúdiómagnót gyártott és az is elmondtam melyik az, de nem fogtad agyilag.

 

Tetszik tudni vannak olyan fickók mint én, akik baráti körben -> baráti kör legalább 2-3 diplomával ellátott személyel kényünkre kedvünkre dorbézolnak és élvezzik az életet. Igaz nekem 5 van, de ez elhanyagolható tény lenne -> ebben az érában, mivel az a lényeg, élvezzük egymás társaságát, tervezzünk - ténykedjünk, de a lényeg vadpörizzünk, nokival - ubival, stb. Viccesek mondták -> öregszünk - melegszünk, pedig dehogy, élvezzük a mérnöki nyugdíjas kort, melyet nem sokan tehetnek meg. Nekünk megadatott -> szerencsére !!!!

 

Érdekesség az, hogy pl. Neked és a fórumozók jórészének, egy zajtalanabb, más paraméterekkel bíró tranyóval -> mint ahogy a navig mondja :) -> Újratervezés :) :) olyan magas lenne, mint lónak a hátúszás !!! Tudatlan, gyakorlatlanoknak felesleges ezzel kísérleteznie, mivel csak alkatrész-temetőt hoznának létre, saját pénztárcájuk kárára.

 

Amúgy ilyen dolgokat hoztattam át az egyik eladott garázsból, a java még hátra van :)

 

 

Előzmény: big-dewil (9317)