ppapa Creative Commons License 2019.06.21 0 0 76712

Szolgálati közlemény!

 

Kedves topiktársak! Van szerencsém tisztelettel tájékoztatni a topik érdemes közönségét az idei --  immáron a TIZENHATODIK – díszpolgártalálkozóról:

 

16. Díszpolgártalálkozó

Június 28-án, pénteken este 6 órától

a Lics-pincében!

(Budafok, Kossuth Lajos ucca 44.)

 

 

A résztvevők listája:

 

1. villa
2. Titkár urunk
3. ... 

4-5. ppapa + 1 fő

6. … itt lehet folytatni!

 

Továbbá a díszpolgárok és hozzátartozóik

Azon kívül a Klauzál Gábor Társaság tagjai.

És egyes különleges státusú egyének. :)

 

Nyilván még idén is okoz meglepetést egyeseknek, hogy a korábbi évektől eltérően nem március 15-én hirdetik ki a kerület jeleseinek díjazását, de erre már a korábbi híradás szolgál magyarázatul:

 

http://budafokteteny.hu/hir/eloszor-rendezik-meg-a-kerulet-napjat

 

Először rendezik meg a Kerület napját

 

A képviselő-testület tavaly májusi ülésén döntött arról, hogy 2017-ben első alkalommal – hagyományteremtő jelleggel – megtartjuk a Kerület napját. A rendezvényt ezentúl minden év június 21-én, Záborszky Nándor születésének napján rendezi meg az önkormányzat. – Ez is egy olyan alkalom lesz, amikor évről évre együtt tekintjük át, mit sikerült megvalósítanunk, mik a további közös terveink, és a különféle kerületi díjak ünnepélyes átadásával köszönjük meg a közösség érdekében kiemelkedő munkát végző polgáraink teljesítményét – közölte a Kerület napjáról a Budafokteteny.hu-n Karsay Ferenc polgármester.

 

 

A június végi időpont és több tényező együttállása adta a 28-ai időpontot a találkozó napjául, ezért idén --most már harmadjára-- nem tudunk két napot ajánlani az új díszpolgárnak, de igyekszünk megoldani a feladatot.

 

És már tudva az időpontot, kéretik minél előbb megejteni a jelentkezéseket akár itt, akár levélben!

Azért mondom ezeket mindig újból és újból, mert nem mindegy, hogy hány főre lészen az elemózsia. A borral nincs gond ugyebár, az helyben van.:)

 

Amint írtam korábban is, minden tudnivaló részletesen a 64805-ös hozzászólásomban olvasható!

Ha valami netán nem világos, tessék kérdezni!

Szeretettel várjuk a jelentkezéseiteket.