Ménes Dénes Creative Commons License 2019.06.21 0 0 1504

Ez egy ilyen csigázó kamu duma, hogy ráfeszüljön itt az ember.

 

Persze, egy nő intézi a Bitcoint nektek, amit úgy le is sz@rtok, azt sem tudjátok miről van szó, de azért adtok neki "érte" 10-12 ezer forintot a pénztárcátokból... :D Ez nevetséges.

 

Egyébként a bitcoinok negyede-ötöde valóban hasonlóan el van veszve. És azok, akik anno elhagyták, most foghatják a fejüket, mert milliomosok lehetnének. De szerintem ez a dolog éppen így jó (és így is lett kitalálva**), hiszen ez is bogarat ültet az emberek fejébe, és csak értékesebbé teszi a maradékot.

 

Egyébként beindult a Bitcoin bika, sőt már lendülete is van, úgyhogy most kell Bitcoinba fektetni. Talán még nem késő, mert jobb lett volna picit korábban. A reálisan elképzelhető csúcs fent van az égben, úgyhogy nagyot lehet vele szakítani.

 

A Bitcoin és technológiája egyébként az évszázad egyik legnagyobb találmánya.

 

**Akik kitalálták, arra is gondoltak, hogy ezzel motiválják a kvantumszámítógép fejlesztőket. Ugyanis, ha el nem késnek, lehet nagy jutalom vár rájuk, hiszen azzal talán majd lesz mód kibányászni a blokklánc elején elhagyott bitcoinokat. (Nyilván azokat érdemes előbb titokban megkeresni és beváltani, nem pedig összeomlasztani a rendszert azzal, hogy rögtön a még nem elhagyott bitcoinokhoz nyúlnak majd.)