Törölt nick Creative Commons License 2019.06.20 0 0 9

Budapesti 43 éves tanár vagyok, matematika, fizika, kémia korrepetálást vállalok. Koromnál fogva megtalálom a hangot a diákokkal, ugyanakkor 15 év tapasztalatom van a reál tárgyak tanítása, összefüggések elmagyarázása, koncepciók kialakítása terén, szemben a nyáron megszaporodó fesztiváljegyre gyűjtő kamutanárokkal. Sajnos az iskolai oktatás egyáltalán nem alkalmas arra, hogy a gyerekeknek sikerélményt nyújtson, egyénileg foglalkozzanak velük. Reál tárgyak esetén minden egymásra épül, akivel nem foglalkoznak személyre szabottan, hamar elvesztik a fonalat.
A korrepetálás részben pszichológia is. (Ez lenne ideális az iskolákban is, ha nem futószalagon egy kódszám lenne a diák, frusztrált tanárok közt.) 
Attól hogy felnőtt vagyok, semmivel sem vagyok több a diáknál, a haveri viszony, tegeződés, jó hangulat alap, ami nem mond ellent a tanulásnak, következetességnek, koncepciónak

Érthetően, ha kell az alapoktól (ebben szokott hiány lenni), az elmélet mellett sok gyakorlati feladatlappal korrepetálok, jó hangulatban, így a siker garantált, a diákok motiváltak, sikerélményeik vannak, mindig javít az, ahol nem csak aktuális tűzoltás a feladat hanem időben, stressz nélkül kezdjük a tanulást felvételire, érettségire, pótvizsgára is!

Budapesten nyáron házhoz megyek a 18. 19. 20.  23. kerületben, egyéb esetben a KÖKI Terminálban / Shopmarkban (Europark) tudok órát tartani, illetve heti 1x a Duna Plázában (13. ker.) 


-90 perc matek fizika kémia a KÖKI /SHOPMARK/DUNAPLAZA esetén 6000 Ft, 

 

-120 perc 8000 Ft , amiért a fenti kerületekben házhoz megyek, vagy KÖKI / SHOPMARK / DUNAPLAZA

 

NYÁRI SZÜNETBEN 1000 Ft kedvezmény,

 
-90 perc matek, fizika, kémia nyáron 5000 Ft, 


E-mail: matekfizikakemiakorrep@freemail.hu

Tel.: 30/9999008