anonym19 Creative Commons License 2019.06.18 0 0 156556

Egyetértek hogy nem kell ezeket eltűrni. Viszont ameddig az autópályán a 4-es, 5-ös csoda golfok meg egy smók and sárm autók a elöntik korommal úgy az autópályát hogy a mögötte haladó kénytelen fékezni mert nem lát a fekete füsstől és a rendőr is ott van a sorban és nem csinál semmit, addig nem fog változás történni. Ameddig a műszaki vizsgán, ahogy mondták és ahogy azt nyilt titok a szondát nem használják addig nem lesz változás. 

 

A földre kiengedő folyadékokat nem kell bemutatni, mikor az árok fölé állva engedik le a folyadékokat a földre stb. Láttam ilyet. Réz és aluminium kábelek leégetése hogy leadja a méh telepen szintén. A rengeteg illegális hulladék lerakás szintén. Az évek alatt összegyűlt limlom udvarban történő elégetése (gumi, műanyag és egyéb csodálatok dolgok) szintén. 

Tőlönk 15 km-re van egy gyors étterem. Egészen addig amíg tart az étel / ital elfér az autóban csomagolás és pohár. Amint ezek elfogytak landol az út szélén. A kezét törném az ilyen embereknek hogy nem fér még bele 2 km, hogy otthon a kukába kidobhassa a szemetet. 

Előzmény: BmS1 (156554)