Rezsee Creative Commons License 2019.06.17 0 1 144956

Na...én meg Zalaegerszeg! :-) Fehér vízen nem teszteltem, valszeg nem is fogom, de elvileg ott is használható! Tudtommal cseh cég gyártmánya, persze ez is Kínában készül, de nekem jó minőségűnek tűnik. Ebből max. két személyes létezik! Azért mérlegeld, hogy hányszor ill. jellemzően hányan használnátok. Ha kell a harmadik személy, akkor 3 személyes. Ha sokszor mentek ketten és mindketten szerettek evezni, akkor két egyszemélyes sokkal jobb, élvezetesebb, kötetlenebb, én pl. nem mennék biciklizni tandemkerékpárral! :-) Ha csak nyaranta egy-egy hetet használnátok kis vízparti felfedezésre, akkor jó az egy hajó is! Viszont a 2-3 személyes egyedül nem igazán működik, csak mondom, ha magadra maradnál...

Ezekkel a dupla falúakkal az a gond, hogy megszívja magát vízzel, bemegy a homok, a só a két réteg közé és iszonyatosan lassan szárad, no meg sós víz után ,,szép" márványosan! Nyaralás végén mindenképpen le kell mosni parti zuhany alatt.

Nem mondom hogy egyhetes nyaralásnál ez akkora probléma, de én használom 1-1 napon is, ahol már strapásabb a dolog. Szárogatás összecsomagolás hazáig, újra felfúj, min. 1 nap száradás, összecsomagolás, mert felfújva nem nagyon tudom tárolni!

Gondold végig, nektek mi a prioritás. Nézegetni, próbálni, videókat is lehet nézni, vannak terméktapasztalatok, fórumok stb. Azért érdemes sok szempontot végigvenni, hogy örömötök legyen benne végül!

 

 

Előzmény: slayerfan (144955)