jé0123456 Creative Commons License 2019.06.16 0 1 232617

Ez kemény. Béharabasukaraba....... :D Erre van igény? Van. Az emberek olyan helyeket keresnek, ahol megélhetik, a lelki szükségleteiket. Ahol átélhetnek természetfeletti megtapasztalást, ahol ők is valakik?

Épp egyik nap néztem Benny Hinn unokatesóját. Itt linkelte valaki.

3 dolog: pénz, hatalom, és a sötétség erői. Ezen nagyon ledöbbentem. A harmadikon. Az első kettőt tudtam.

Mit mond az ige? Sukabarázzunk hangosan? Nem. Prófétáljunk hangosan! Aki bemegy oda hallja, és megfeddetik Istentől, és megtér. Aki bemegy, és hallja ezt a sukabarázást, vagy sibiribizést, azt hiszi, hogy ezek eszementek. Nem is téved.

Isten nevében sukabara? OMG!

Sajnálom őket. Mert egyszer eljön a nap, és minden a fényre jön! Eddig nem vállaltam be nyíltan a hágyétól való távolmaradásom. Már több, mint egy éve nem voltam. Mert azonnal zaklatnak, és rám másznak, és telefonon zaklatnak. Pedig lassan erőt kell vennem, és fel kell vállalnom. De nehéz. Jön az üldözés, és a zaklatás. Sajnálom, de nehezen viselem.

De egyet tudok. Bár a gyülit otthagytam, de Istent nem. Ő sem hagyott el. Aki még jár, annak mondom, hogy vigyázzon! A sötétség erői bedarálnak. A világosság képében jönnek! Erről beszél az ige! Jön a tévelygés. :(

Előzmény: friss szél (232612)