Rőth Sándor Creative Commons License 2019.06.16 0 0 116916

Itt csak arrol van szo, hogy egy anyagtol sokat varunk. A kulonbozo tulajdonsagai pedig utik egymast. Vagy ilyen, vagy olyan, vagy kurva draga. A muszaki eletben, de talan nem is kell a ide a muszaki szo, minden kompromisszum. 
Egy fenykepezogep, egy objektiv, vagy az auto tele van kompromisszumos megoldasokkal. Az hogy nalatok, vagy nalunk nem torik a telefon, az statisztikailag nem ertekelheto, mivel csak itthon, millios nagysagrendrol beszelunk.
Ha a mi konyhankban ejtened el a telefonodat, valoszinu eltorne, csereben a burkolatnak nem lenne semmi baja. Itt, ami leesik nem eltorik, hanem szetrobban. 
Nem mellesleg maga a Pentax is egy kompromisszum, ahogy tobbi marka, eltero prioritasokkal es elfogultsagokkal. mosoly

Tobbszor irtad, hogy teged nem erdekel a technika, amivel nincs is baj, viszont a technika torteneten keresztul lehet megerteni, mennyi munka, mennyi kinlodas aran jutottak el a felszerelesek a mai szintre. Ezen keresztul lehet latni, hogy mas cegeknel sem a legbutabb emberek fejlesztenek, es nem minden csak a marketing. Nem mellesleg a marketing is egy folyamatosan fejlodo, -belulrol nezve erdekes- iparag.

Előzmény: estvan111 (116915)