A ló túloldala Creative Commons License 2019.06.12 0 0 40296

Tudod, annak idején a Lockheed Martin csinált egy f-104 starfighter nevű ipari hulladékot, amelyet úgy adtak el, hogy még a Nixon kormán yidején milliókkal vesztegettek meg európai (például német) politikusokat, akik végül a brit konkurencia helyett ezt választották mindenki nagy meglepetésére.

 

Csak a németek több mint 1000-et rendszeresítettek ebből az ipari hulladékból, amely aztán a NATO egyik fő vadász típusa lett. Ha lett volna akkoriban internet mindenki arról beszélt volna, hogy nem lehet szar, hiszen amerikai csúcstechnika és mindenki ezt veszi.

 

összesen több mint 2500 készült belőle.

 

A nixon ügyeit vizsgáló bizottság aztán feltárta ezeket a korrupciós ügyeket, tanuvalommások és feltáró nyomozás bizonyítja, hogy a gép iszonyú volt, vezethetetlen, de a lockhead megvesztegette az illetékeseket így lett belőle az "évszázad fegyverbiznisze" (melyik lockhead gép kapcsán hallani ma ugyanezeket? F-35?)

 

Ha csak simán szar lett volna a gép, de vezethetetlen volt. Csak a németeknél több mint 100 fiatal német pilóta halt meg a típuson balesetben. Innen kapta az "özvegycsináló" becenevet.

 

Szóval tessék nyugodtan lelkendezni az "évszázad üzletén" az "amerikai csúcstechnikán" meg az ennyi ország nem tévedhet féle érvelésben bízni. Van akinek ettől legfeljebb dézsavűje van, erekció helyet..

 

 

Előzmény: Hiryu27 (40292)