Hernyofan Creative Commons License 2019.06.10 -1 3 81004

Aki ezért felelős (mármint a szerelvények ilyen formában történő megrendeléséért), az mondjon le, a vonatokat meg cseréljük ki - más megoldás nincs.

 

Hát ő... Miután a vonatok kicserélése lehetetlen - az pedig, hogy itthon felelős döntéshozó lemondjon bármiért, az elképzelhetetlen, előbb fog Putyin idetelefonálni, hogy visszavenné ezeket a vonatokat dupla áron - ezért lehet, hogy mégis érdemes lenne valamilyen más megoldást találni.

 

Az egyik pl. kapásból ott van a londoni metróban évtizedek óta. A kocsik közötti átjáróajtó ablaka lehúzható. Egész kellemes kis szellő tud tőle kialakulni menet közben az amúgy szintén igen meleg Tube vonalakon. Ki lehetne próbálni: kocsinként két teliablakot kicserélni félig osztottra a két átjáróajtóban. Még akár a kocsivégeken lévő két ablakot is lehetne tesztelni, hogy teli helyett mondjuk harmadáig nyithatót tegyünk bele. Sokkal olcsóbb lenne, mint a klíma, kevesebb kókányolással járna, és legalább mozogna bent a levegő. Mert itt az is baj, hogy konkrétan nincs levegő. Ha tényleg bejön az, amit itt sokan mondanak, hogy a visszatáplálással hűvösebb lesz az alagútban, akkor hosszútávon még elég is lehet egy ilyen megoldás, ha teljesen kész a felújítás.

Előzmény: eric35 (81001)