UBUL81 Creative Commons License 2019.06.10 0 0 40281

"Kuruc, de most tényleg. Nem unod még?

 

Gyere vissza a saját neveden húzzunk egy vonalat senki nem fog téged basztatni ha technikai vitát akarsz folytatni, egész addig amíg nem azzá akarod lezárni hogy te jobban tudod mert itt dolgoztál meg ott. Én például dolgoztam már baromi sok helyen, csináltam már mindent a fenyőfa eladástól az 5G fejlesztésig. Rengeteget tanultam rengeteget mégsem vagyok tévedhetetlen. Ez egy technikai topic maradjunk a technikai részleteknél. Ha Pesten jársz megint felajánlom hogy meghívlak egy sörre, békejobb címén ;)

 

Húzzunk egy vonalat. Mit szólsz?

 

Üdv,

P."

 

 

Ha szerinted ez  egy technikai topic ahol a technikai reszleteknek kell dominalni akkor a fenti "valaszodban" miert nincs EGY SEM !!!???  En az allitasomat alatamasztottam egyenlettel, tanulmanybol valo idezettel. A te erveid a temaban eddig :

 

" en mar terveztem radart ami mukodott is"

" arultam fenyofat"

" csinaltam 5G fejlesztest"

 

Ne haragudj de ezeket sem topic temanak sem szakmai ervnek nemtudom elfogadni.  A reszemrol az allitas adott.

 

A radar antenna merete meghatarozo befolyassal bir a sugarnyalab meretere.  Adott az egyenlett, illetve a kivonat a tanulmanybol. Ha nem tudod cafolni illetve forrassal alatamsztani amit allitottal az sem problema csak legyen benned annyi tisztesseg hogy elismered.

 

Csutortokon vagy penteken leszek ujra. Addig is varomvalaszod.

 

Udv,

U.

 

 

Előzmény: Platon (40262)