smnks Creative Commons License 2019.06.05 -1 1 186

Szép estét!

 

Már régóta dédelgetem a gondolatot, miszerint ha valamely topicban kissé eldurvulna a párbeszéd, és ezzel egyúttal az OFF -topic jelleg is egyre inkább erősödne, akkor itt lehetne folytatni! Talán a 'Házigazda' nagy örömére, legalább nem unatkozna...

 

 

Ezúttal a Nohab rajongók topicjából válaszolnék itt néhány hsz.-re:

 

@Haha 1970  Akkor most biztos nem vágódok be nálad, de szerintem meg éppen az lett volna az igazi poén, ha nyíltvonalon, sőt, lehetőleg valami nagyforgalmú útátjáróban zárta volna le a gépet. Akkor hogy zúgolódna most a sok felháborodott kispolgár..!

 

@Misi967  Az utasokkal elvileg csak a startos mozdonyvezetőknek kell találkozniuk (na jó, a gysevesek egy részének is), így az utasok felé értendő udvariassági etikett is elsősorban tőlük várható el. Mondjuk a PMLI-s szerette volna vinni az ablakos vonatot... khmmm.

Végül azt mondod, a ranglétra alján nem kifizetődő az arrogancia? Tudod, van az a pont, ahol már minden mindegy. Már úgy értem, kommunikációs szempontból, és itt is elsősorban a munkáltató irányában értem. Ezt most a pécsi eset kapcsán írom. Szerintem egy ilyen esetben rendkívül felemelő érzés lehet még egy utolsó jó nagyot betartani a volt munkáltatónak..!

 

@STB70  Tudod, az ilyen "hogyan kell munkahelyen viselkedni" típusú kötelességtudó, házijókisfiúk számára bebiflázandó szövegtől kitör a frász, ezért reagáltam úgy, ahogy! 

Természetesen neked meg jogod van erre úgy viszontreagálni, ahogy neked tetszik.

Jó éjt!