0lvas0 Creative Commons License 2019.06.04 0 0 10918

Hófehérke keresi új hercegét, három törpével a csomagtér kicsinek bizonyult, nem is beszélve, hogy hülye lennék kihagyni a magyar kormány elhajlási engedélyét, hogy nagyobbra Csokolhassam kellhet még az a plusz 2 ülés ;) 
A Fusion jó, nagyon jó, nekem Ő volt a második fusion-öm, kicsit magas, kicsit bakancs, kicsit olyan SUV-os megelőzte a korát. Az LPG pedig még jobb, mert 1500 huf 100km. Felszereltségét tekintve, az évjáratának viszonylatában, megvan mindene gyárilag, ami nem, azt pedig megkapta tőlem: Fresh felszereltségéből adódóan klímás, két elektromos ablak emelő elől, két manuális ablakemelő hátul, könyéktámasz középen, vonóhorog, sőt most kapott új szélvédőt, hogy az európai uniós magyar utak kavicsfelverődései ne árulkodjanak a felzárkózási ciklusról Csak ez 40.000 forintomba fájt. Természetesen mindent megkapott, mikor elkezdtük közös életünket új gumik, fékbetétek, átvizsgálás, új gáztartály 2026-ig érvényes , évente olajcsere, és kapott egy rablásgátlós riasztót az én kezemről egy nőt sem csapnak le ;) Ha megveszed elmondom a titkot, hogy működik ;) 
2007-es, nem árulok zsákbacicát, itt-ott lepergett a zománc van körömlakkom ;) , de sérülésmentes, viszont eredeti magyar és visszakövethető a kilométer, leinformálható. A törpök élete nem csak játék és mese, fogalmam nincs mikor és hogyan, de a hátsó ülésen hókuszpók egy rést hagyott a pajzson lásd fénykép , viszont gondosan eltakartuk üléshuzattal. Volt benne MP3-as magnó, de vissza tettem a gyárit csatlakozót adom, de csak ha kéred. Jelenleg is napi használatban van, feleségem jár vele munkába évek óta. Forgalmi 2020. augusztus 30-ig érvényes. Nyári gumik rajta és adom a négy téli gumit.

 

https://auto.jofogas.hu/pest/Ford_Fuion_MO_i__klima__horog__LPG_92582351.htm